Friday, June 29, 2012

meatworks,citta mall: yummy!linguine with spicy prawn..=)

salam peeps!hye2..ifa baru nak update apa yang kteorang makan kelmarin nie..haha..kelmarin lunch kteorang niat nak makan subway nie..sebab buy 1 free 1 kan2..tapi ramai gle orang nie kat subway citta mall..so,kteorang decide makan lain la..sebab lama tue kena tunggu kalu nak makan subway gak..hee..

then,kak ai n diyana pun ajak makan kat meatworks!sebab ada set lunch rm10.00 sahaja..total termasuk tax rm11.60 sahaja..ok la kan..sekali sekala makan tempat mahal nie..hee..nak makan makanan harga biasa lagi mahal gle kot..haha..set lunch pun ok la..hihi..setiap hari menu die lain2 nie..set lunch nie termasuk air soft drink tau..=)


ifa pilih menu linguine with spicy prawn..=)..tahu x apa tue??pasta la..yang masak dengan olive oil..hehe..nama die dasat kan..ifa tak pernah tau lak nie ada nama macam tue..=p


nie la die soft drink sekali dengan set lunch..gelas kecik je..hehe..tapi ok je..x elok banyak2 kan..hehe..air coke je tue..=p


nie la die linguine with spicy prawn tue!sedap2..hee..udang die sangat2 segar nie..tapi ada 4 ekor je..=p..pastu xde la pedas mana kot..ifa siap tambah serbuk black pepper lagi..x pedas gak..haha..die guna chilli flakes je kan..


zoom lagi!hee..bukan selalu kot makan sini..hihi


nie la die total kteorang makan nie..setiap sorang perlu bayar hanya rm11.60 sahaja..ok la tue kan2..hee..tapi ifa lupa lak nie mo amik picture makan dorang yang lain..hee..dorang kak ai,diyana n kak hana makan fish sweet n sour with buttered rice!sedap gak tau sos n ikan die..nasi ifa x rasa lak..hee..kunun2 nak elak makan nasi masa hari biasa nie..haha..=p..korang pernah makan kat meatworks tak?


p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=)

5 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

assalamualaikum ifa =)
makanan tu nmpk sedap.untungla dok kl mcm2 kedai mkn kita leh jumpa.kalau kt Pekan nie, kalau bukan kedai melayu, mesti mamak.2 choice tu ja.huhu~

sarah mohamad said...

Tak pernah try lagi dekat meatworks ni. Lain kali blh try =P

Wanieys said...

nampak menyelerakan kan la hihi

caliph shuriken said...

linguine x pnah dgr, tapi linguistik pnah laa, hukk..

*ehh, wktu kecik2 dulu mcm pnah mamam laa bila tgk bntuk linguine tu ^^

tiefazatie said...

khumaera: wasalam sis..xpe..kalu trn kuantan sis try la makan yg best2 selain drpd mamak eh..=)

sarah: hehe..sila la try..sedap..

wanieys: sgt2 best pun..hihi

caliph: hehe..ifa rasa nama spageti tue kot..hee..ada je nie kat kedai spageti bentuk nie..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...