Saturday, June 16, 2012

ayam penyet,sunway piramid: ayam penyet yang sangat sedap..=)

salam peeps!hye2..semalam lunch kteorang pergi makan kat ayam penyet,sunway piramid..kteorang makan pas ifa n diyana gunting rambut!hee..kak ai teman je..sebab kak ai nak gunting rambut kat kampung..hee..pendek kontot dah rambut ifa..haha..next time tak mo dah rambut pendek..huu..masa blowing je memang comel gle la rambut ifa nie..haha..lepas tue takdenya..haha

sedap gak tau ayam penyet nie..hee..sambal bom die best!ifa amik banyak kot..baru ah best makan sambal banyak..hee..total makan ayam penyet n ice lemon tea nie..rm13.70 sahaja..ok gak la..takde la mahal kan2..hee..


nie number table kteorang..=)


nie la die ayam penyet yang ifa makan,rm11.20..ice lemon tea,rm1.00..total termasuk tax rm13.70 je!


sambal bom yang  best tue yang tengah2 tue..itu je yang best!haha..


saja je nak zoom2 nie..hee..bukan selalu makan pun..


nie la die pamplet kedai gunting rambut kteorang tue..ifa amik yang cut n hair wash je!rm38.00..but guna shampoo treatment..tambah rm5.00  lagi..so,total rm43.00..tapi layanan die memang bagus n best la!hee..ada ipad sorang satu buat main kot!best gle..haha..ala..xpe la sekali sekala mahal kan..bukan selalu potong rambut..hee..mati la kalu mak ifa tau..haha..=p

7 comments:

nanakimie said...

hee,selalu nana suh kakak or mak je yg ptgkn rmbut:)

tiefazatie said...

nanakimie: wah..untung ah..hee

Myra Jay said...

Dah lama tak makan ayam penyet, lastt tahun lepas bulan 6 masa besday hubby :)

Cik Gadis ^^, said...

terliur dah tgok gambar aje :)

tiefazatie said...

myra: wah..lama tue..hee

cik gadis: hee..sabo2..

NUNU EERA said...

nyum2.. my peberet ni.. ;)

tiefazatie said...

nunu: sgt sedap sambal die!hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...