Wednesday, June 27, 2012

yeay!i got nuffnang premiere screening - the amazing spider-man..=)

salam peeps!hye2..wah..sangat2 tidak sangka nie..syukur alhamdullilah..1st time ifa bertuah dengan nuffnang nie untuk entry basis..=)..entry the amazing spider-man ifa nie bertuah la plak..hee..happy2..tq so much nuffnang!

sebenarnya..entry tue last minute ifa buat n send cepat2 nie..hee..tak sangka plak ada luck nie..hee..suka2..tapi..tue la..jauh nie kan kat sunway piramid..huu..ada rezeki insyaallah..ifa pergi juga tue..sebab best tue cerita spiderman!hee..tapi dah ifa wat confirmation nak attend nie..hihi..=)


ada sape2 yang dapat gak tak?leh la kte tegur sapa nanti..hee..tapi kan..sape yang bertuah dapat hadiah2 tue kan..best tue..untung sungguh..ifa join nie pun kunun2 untuk dapatkan hadiah2 tue la..tapi..entri x unik mana pun..haha..dapat tiket nie pun dah bersyukur tau..thanx again nuffnang..=)..serius btol2 tak sangka dapat nie..sebab tak pernah bertuah kalu bab2 kena tulis entri nie..hihi

p/s: nanti ifa buat review premiere screening movie brave kelmarin yaa..sori..tak sempat2..bz..huu

10 comments:

Pupel Liyana said...

pupel dapat juga. nanti tegur la pupel k. pupel ni pemalu sikit hahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

so lucky
congrats nnk update k @.@

tiefazatie said...

pupel liyana: wah2..insyaallah..sbb ifa pun malu gak!hahaha

lady ayu: hee..tq sis..insyaallah..=)

Mama Zharfan said...

congrats ifa :)

NUNU EERA said...

indunye nk join evnt nuff.. tpi hubby xde plk.. :(

tiefazatie said...

mz: tq sis..=)

nunu eera: xpe dear..nt ur hubby ada join la..=)

ieda said...

tahniah dikk
bestnyaaaa
macam mana yee nak dpt kan macam nie huhuhu ;)

tiefazatie said...

ieda: tq sis..owh join ye yg nuffnang buat..ada je kat website nuffnang...dorg akan update la apa premiere screening yg terbaru..=)

caliph shuriken said...

congratz ifa ^^

tiefazatie said...

caliph: tq caliph..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...