Thursday, June 28, 2012

subway,citta mall: 1st time try makan subway club..=)

salam peeps!hye2..hari isnin haritue kteorang lunch makan subway kat citta mall je..hee..sori lambat update nie..lama gle dah kot tak makan nie..makan nie pun sebab ada kupon daripada kalendar subway nie..hehe..tapi kena beli subway club ngan 2 air besar..total rm18.50..=)..but,ok gak la..ifa pun tak pernah try lagi makan subway club nie..so,dapat la try kali nie..hee..ala2 italian bmt je nie..=p


tak pernah2 beli air besar sampai 2 nie..hee..selalu share je..


yummy!nie la die subway club..nampak sayur je banyak kan2..ye la..ifa mintak semua sayur kot..hee..


see..nampak x??ala2 italian bmt nie..style ham yang nipis2 nie..hehe..tue yang sayur nampak banyak gle nie..haha..but,it nice too..sedap je..=)


saja je zoom lagi nie..hee..bukan selalu kot makan nie..hehe..sebab subway club nie mahal lagi..rm12.50 tau..so,korang pernah x makan subway club nie?

19 comments:

blogtilldrop said...

urmm lazat dan berkrim.... nice!

sarah mohamad said...

Saya pun beli gak semalam. Dapat free 1 tu kan. Mintak turkeyy dengan sayur lebihh. Nyumsss

Mama Zharfan said...

cian me..entah bila nak try mkn subway ni hhehheeh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah sedapnye..belum pernah try lagi mkn kat subway...

ADEEYA said...

Heheheh :D lama nya lah tak makan Subwayy :)

shark said...

pernah mkn subway tp bukan tekak akak la..
i kan melayu kampung ;p

Wanieys said...

ifa oh ifa sedapnyerrrr hihi

mama_umar_maryam said...

siyesly,akk blm pnh mkn subway nih,hehehe

LiYa HaNiF :: said...

jom nnti lunch sekali.. ^_^

khairul akmal bin azman said...

subway mahai sgt..
cek lari bajet!

tiefazatie said...

blogtilldrop: kan..hee..=)

sarah: best kan2..hee..

mz: alo..xpe..nt sis rasa nak try..try je!hee

lily: sedap2..sgt sedap!try la nt sis..hee

adeeya: hee..nt jumpa mkn!hee

tiefazatie said...

shark: owh..ifa ok je..suka lagi nie!haha

wanieys: ye sis..sedap kan2..hee

zety: xpe..sila mkn nt sis..hihi

liya: jum2..hee...ok je..kena set date..hihi

khairul: ala..bukan hari2 kot..kdg je..=p

khairul akmal bin azman said...

hari2 bengkok beb makan

tiefazatie said...

khairul: haha..tau xpe..pengsan kte!haha

Ijah EmoTemo said...

alamak tengok gambarr tu rasa lapar! teringin pulak nk makan subway hehehe

caliph shuriken said...

rupa2nya mamam tu nama subway club, ingat bnda apa, hukk...

tiefazatie said...

ijah: tau xpe!best kan2..waaa..

caliph; hee..iya..ini la die..hee

shera haifa said...

subway pun xpnh makan apatah lagi subway club.. huhu

tiefazatie said...

shera: alolo..try la nt..mintak sub of the day je..murah..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...