Tuesday, June 12, 2012

restoran subang ria: penang asam laksa yang sedap dan kaw!.=)

salam peeps!hye2..semalam lunch ifa n diyana pergi makan kat restoran subang ria belakang FAM kelana jaya!hehe..macam lama dah tak datang makan lunch sini..tue yang ngada2 datang makan sini..hee


nak tahu x..ada stall baru nie!kebab turki!not bad la..ok gak..sedap diyana cakap..hehe..sebab die makan kebab turki,rm4.90 yaa..ifa lak makan penang asam laksa,rm5.00..hihi..nie baru 1st time ifa try..c diyana dah selalu makan dah..favourite die tue..hee..sedap memang sedap nie..kuah die pekat nie..memang ummphh la..tapi ifa memang le kureng sikit makan laksa nie..kenyang dah makan..tak pandai2 habis nie..so,diyana la yang tolong habiskan..hehe..


tapi..percaya la..memang sedap nie..hee..next time ifa nak try makan makanan lain lak eh..maybe kebab turki kot..macam sedap je nie..hehe..lagipun takde la berat sangat..ringan gitu..hihi..

23 comments:

bunga_rose said...

laksa.. tak kenyang aa makan laksa je, akak klu lepas balun laksa mesti nak cari nasi jugak hahha

Pn. Sheila@CC said...

dah lama xmkn laksa yang sedap...:(

Nida Mohd said...

Sedapnya laksa, dah lama tak makan

sarah mohamad said...

Sedappp! Nak kebab tuu, boleh try ni cuma area kelana jaya tu kurang explore skett heeee

syiela said...

cam best jer kebab turki tu.. nanti dah try share ye

Cik Bambam said...

dah lama gak x mkn laksa nie..huhuhu

Siti K------- said...

xnampk laksanyerr...hehehe

ieda said...

perghh terbaik lahh dikk
bila tgk mlm2 nie dah sampai ke tekak nie huhuh

tiefazatie said...

bunga_rose: kte nie cpt muak nie klu makan laksa..xpernah la nak habis..jadi mmg xde la nak makan benda lain..hee

pn.sheila: xpe..nt sis cari la mana2 yg sedap dkt umah..=)

nida: sgt sedap sis..hee..sila la cari sis..

sarah: hee..ifa pun xtry lagi..tp best la bila rasa diyana punya..hee..ala..btol2 blkg FAM tue..hee

tiefazatie said...

syiela: best2..hee..insyallah sis..=)

cik bambam: cari cpt sis..hehe

siti k: haha..x tunjuk kan..mmg le..hihi..ada tue banyak kat bwh2..

ieda: hee..maceh2..alolo..cian sis..nt sis cari la..hee..=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Terasa lapar plak pepagi ni ila tengok makanan ni.. :)

~Beb~ said...

yeay! sis ade kat pj since smalam sampai sabtu.. hope sgt ade chance nk kesini.. fuhhh!

tiefazatie said...

lily: hee..sabo sis..tp sedap kan..

beb: wah..ye ke??sis jalan2 lg eh..ke ada keje?hehe..sila2..mkn la sini..

Wanieys said...

sedapnye laksa tu ifa hihi

tiefazatie said...

wanieys: mmg sedap sis..percaya la..hihi

LiYa HaNiF :: said...

cam best je... nk kene try nie.. kt kelana jaya ye.. sbb opis kt ara damansara ni je... huhu...


salam kenaiii ye... :)

tiefazatie said...

best2..ada macam2 yg best kat restoran subang ria KJ nie..hee..laa..ye ke..seberang jalan la kte nie..hihi

salam kenal jg..=)

*Mrsfarahzaki * said...

mak..kecur air liur... dah sebulan berpantang tak mkn laksa.... uuwaaa nak laksa!

tiefazatie said...

mrsfarahzaki: xpe..nt dh blh mkn..mkn la puas2..hee

nanakimie said...

feveret nana ni!heee...

tiefazatie said...

nanakimie: ye ke?sila la cuba yg nie..sedap!

suzie rahman said...

wah. tp knp timun nya potong besar2. cam msk taucu pon ade dh.

tiefazatie said...

suzie: xde la..ifa yg zoom over2 kot..haha..asam laksa nie..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...