Friday, June 22, 2012

yeay!brave premiere screening for me from nuffnang..=)

salam peeps!hye2..syukur alhamdullilah..setelah ntah berapa kali ifa mencuba..akhirnya ifa dapat gak premiere screening invitation from nuffnang!hee..punya la susah mau dapat nie..hihi..dapat gak ifa tapi untuk movie brave la..movie abraham lincoln ifa tak pun..sadis je kan..huu

tapi xpe la..mana tau ada rezeki ifa kat tempat lain..hee..rilek2..bukan apa..semenjak rezeki dapat tengok movie free je nie..ifa  jadi malas nak pergi tengok sendiri n beli tiket nie..mahal kot..rm14.00 kan sekarang nie harga tiket wayang..pastu nanti popcorn n air dah rm10.00..isk..dasat plak kan2..


tq so much nuffnang!lain kali pilih ifa lagi..hee..so,ada x kawan2 yang dapat gak??kalu ternampak ifa nanti..tegur2 la..hee..kak akma pun dapat nie tau..insyaallah..ada rezeki jumpa juga kan..hee..macam comel je kan movie brave nie..tak sabar nak tengok..wee...

14 comments:

mama tisya said...

wah byk kali ifa menang dr nuffnang...tahniah

sarah mohamad said...

Ingat nak join jugak hari tu tapi takde transport nak g sana uwwwuuuu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ifa.Apa kabar?Lam ak.atie xsinggah kat sini.
Rezeki jgn ditolak kan..selamat menonton movie :D

Nana said...

Klw dpt preview cinemaonline bole jumpe sebab kat wangsa walk
Bila ni amek hamper ni hehe

ADEEYA said...

Wahh seronoknyaa... Nak jugak ... Hehehe

ATIQAH said...

salam ifa, saya pon dapat jugak. tapi not so sure la pergi ke tak. macam jauh je. ='(

Wanieys said...

tahniah ifa...rezeki lg tu eheee

tiefazatie said...

mama tisya: xde la sis..baru bape kali je nie..hee

sarah: owh..xpe2..nt dpt yg dekat2 join la!hee

k.atie: salam sis..sihat alhamdullilah..sis?iya..tq sis..=)

nana: ye ke..alo..xdpt sis..bukan xjoin..hee

adeeya: sgt seronok eh!hehe..meh join!

atiqah: salam dear..ye ke..xpe..kalu pergi..tegur2 la..hee

wanieys: tq sis..alhamdullilah..=)

Siti K------- said...

tahniah ifa.....giliran ct ntah bila pulak...

tiefazatie said...

siti k: tq dear..insyaallah..nt ada la tue..=)

Myra Jay said...

Tahniah Iefa ;)

tiefazatie said...

myra: tq sis..=)

AkmaFaizal said...

Salam, samalah..akak pun tak dpt tgk cite abraham lincoln tu...huhu...td nak tegur macam tak cam plak, takut salah org je...tak pe2 klau dpt lagi tiket free dari nuffnang lagi...boleh gak jumpa..hehe

yang pasti, kite dok dekat2 gak tadi..klau perasan, akak je bawa anak2 masuk panggung..dh kat blakang ifa gak tu,tp ifa duk depan onie..baru kenal dari blog letopkeypad.blogspot...hehe

tiefazatie said...

akma: salam sis..hee..tue la..ifa pun tkt nk tegur nie..tkt slh org..hihi..ok2..insyaallah..mudah2an..hee

perasan2..hee..kte ingat nk offer je popcorn kat anak sis..tp tkt kang sis pk lain lak..hihi..owh..ada perasan sis cakap2 ngan sorang gurl nie..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...