Wednesday, June 13, 2012

yeay!me got rihanna's latest album 'talk that talk'!

salam peeps!hye2..syukur alhamdullilah..tq so much yes world!hee..ifa dapat latest album rihanna talk that talk!ifa saja2 je join nie..sebab dulu suka je dengar lagu2 c rihanna nie..sekarang nie takde la hardcore sangat gle kan c rihanna nie..tapi tak salah kan tetiba je nak cd rihanna free kan2..macam biasa ifa join contest la..apa lagi..hihi..


thanx again yes world!u guys rock..hee..macam biasa la..kena collect cd nie kat opis dorang..but,rasanya if after this ada premiere screening..boleh je dorang bawakan sekali..dorang sangat baik dan sporting tau..hee..ifa nie memang la tak dapat nak pergi amik kat opis dorang tue..jauh sangat dari opis ifa..huu..

10 comments:

Fifi said...

bestnye.. menang lagi.. bertuah betul ifa ni.. :)

pena rozie said...

tahniah...

tiefazatie said...

fifi: hee..syukur..alhamdullilah dear..=)

pena rozie: tq sis..=)

Mama Zharfan said...

congrats ifa!

Wanieys said...

bertuah ifa..rezeki tu kan..hihi

tiefazatie said...

mz: tq sis..=)

wanieys: alhamduillilah..ada la sikit2 sis..=)

suzie rahman said...

congrats syg. rezeki u tu. alhamdulillah.

tiefazatie said...

suzie: tq dear..=)..alhamdullilah..syukur2

Siti K------- said...

untungnyer kamu...rezki ada dimana2 aje...tahniah :)

tiefazatie said...

siti k: alhamdullilah..syukur dear..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...