Sunday, June 3, 2012

burger king,paradigm mall: indah khabar dari rupa?

salam peeps!hye2..erm..ifa jarang gle makan burger king nie..sebab tahu mahal n takde la sesedap burger mcdonald's kot..tue bagi ifa la..tak tahu la korang lak macam mana..hee..

so,masa pergi paradigm mall tue..boleh2 la kteorang terserempak dengan budak marketing untuk burger king nie..yang jual kupon buy 1 free 1 burger king banyak2 untuk harga rm25.00 je..die cakap die jual untuk 10 orang je nie..tak tahu la betol ke tak..haha..

c diyana beli la..sebab die cakap murah dah nie..hee..memang la murah..pastu yang free tue ala carte eh..bukan free lagi 1 set burger king tau..macam ifa nie ifa tak mo beli la sebab ifa tau ifa bukan makan sangat kat burger king nie..haha..


nie la die burger ala carte yang dapat free tue..


nama die apa pun ifa tak tahu..tapi..sedap lagi burger mcdonald's la..hehe..sori la..taste ifa memang prefer lagi burger mcdonald's kot..tapi ada orang suka lagi burger king nie kan2..so,tue terpulang pada masing2 punya taste la kan..=)

tapi diyana cakap burger king tempat lain ok je dari sini..maybe sebab dorang baru buka nie..pekerja pun macam tak cukup je nie..takpe la..mana tahu lepas nie ok dah..sama standard dengan tempat lain kan2..hee..

5 comments:

icee-yah said...

pasni try whopper blckpeper..tulah icee pun rasa yg chicken mmg tksdp.yg whopper bckpeper sedap:-:-)

nabila faryzza said...

ouh yela. paradigm mall tu baru lagi, mungkin dorang tak ready! hehe :)

zulkarnai is an Army Personel.( Aree Bihunsup Ex Service ) said...

mmmmmm 10 perkara yg sama cam wartawan utusan malysia gtaw

Wanieys said...

sedap la burger tu ifa hihi

tiefazatie said...

icee: owh..ye ke..ok..hee..tp mahal sikit kan burger king nie?

nabila: ye kot..haha

zulkarnai: erm?blur..hee

wanieys: ye ke sis?ifa rasa x pun..huhu..sedap lg mcd..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...