Wednesday, June 27, 2012

papparich,citta mall: lunch bersama ayah n faez..=)

salam peeps!hye2..semalam ayah n adik ifa datang jumpa ifa n kami lunch sama2..hee..best2..kteorang lunch kat papparich citta mall je pun..tue yang paling dekat..lagipun kan ada contest kat papparich..hehe..tue yang ifa ajak ayah makan situ..mana tahu rezeki ifa..boleh menang ipad2 macam mama zharfan juga..=)

insyaallah..mudah2an..ada rezeki ifa..syukur alhamdullilah..takde la berharap sangat2 kot..cuba nasib je nie..ifa main hentam je nie buat slogan die..haha..suka2 je nie..ala..bukan selalu kan..dah syarat die kena bawa ayah makan kat papparich kan..ada peluang bawa ayah ifa nie..ifa cuba je la..my dad pun layankan je anak die sorang nie..hehe..faez gelak2 je la..hee..


buku menu papparich yang tebal dan besar..hee


my dad n my bro makan fried rice special with fried egg and pappa chicken wing..pastu minum teh iced n coffee iced..ifa lak makan dry curry mee with chicken slices n pappa cham..ala2..air teh gak..tapi lain rasa teh die..tapi nice sebab tak manis kot..tawar gitu..hee..


ifa makan dry curry mee with chicken slices,rm8.90 and pappa cham,rm4.00++..lupa nie harga air..haha..ifa tak tau nak makan apa sebenarnya..hentam je nie..haha..


fried rice special with fried egg and pappa chicken wing,rm10.90..air dorang pun dalam rm4.00++ la segelas..if im not mistaken la..hee..lupa la..resit dah bagi untuk join kontest..hee..faez n ayah makan nie..sedap je kot chicken wing die..ifa suka..but nasi goreng die standard hotel nie faez cakap..haha..lucu eh..


my dad n my bro ngah usha keta apa ntah masa nie..ke kayu perhiasan papparich nie..lupa la..haha..


saja je zoom dry curry mee with chicken slices nie..hee..sedap weh..hee..ifa ngah cuba kurangkan makan nasi nie..haha..memang ada makan gak..tapi xmo la selalu nie..T_T

kejap je pun jumpa ayah n faez nie..kteorang makan lunch sama2..sambil cerita2..pastu dorang hantar ifa balik opis..ayah hantar faez balik shah alam..pastu ayah gerak pergi port dickson..ayah ada keje..tue yang datang sini..bukan suka2 je datang..hee..=)..tq ayah n faez..hee..terus rindu mak ngan adik2 yang lain..=)

10 comments:

caliph shuriken said...

wahh, ayah ifa gerak byk tmpat yer.. run bisnes ek?

'azie wahab said...

bab menghbiskan duit ayah, kau memang no2. aku no 1. HAHAHHA :p

'azie wahab said...

kau kalau bab habiskan duit ayah memang no 2 kann. aku no 1. hahaha :p

'azie wahab said...

ehh. aku rasa dah post dua kali then baru ingat yang kau kena approve dulu. so, kau delete ahh salah satu . HAHAHHAHAH

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ifa..trubat rindu kat ayah Ifa bila berjumpa ya.
Nampak sedap menu kat paparich tu ya...bila lar k.atie nak sampai lak :D

nanakimie said...

huhu..da lma xmkn mi kari....

Syira said...

salam..

teringin juga mnng ipad tp belum ada reseki ,.

seronok mkn dgn familykan :)

tiefazatie said...

caliph: aah..byk jln2 nie..hee..xde la..macam2 meeting segala kot..

azie: hoi senget..sedap u!haha..ko jeles tue kan..haha..ak approve je..saja..lala..

k.atie: salam sis..aah..hee..aah..sgt sedap!try la nt sis..=)

nanakimie: gi ah cari nt sis..=)

syira: salam sis..tau xpe..ifa pun xde rezeki lg nie..hee..yup!sgt gembira!

shera haifa said...

knpa nk kurangkan makan nasi? diet ehh?

tiefazatie said...

shera: ye kot..haha..xde la..jaga berat bdn je..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...