Saturday, June 9, 2012

fullhouse, sunway piramid: set lunch tony's favourite meal set 3 rm18.90..=)

Salam peeps!hye2..semalam lunch kteorang makan kat fullhouse sunway piramid..takde la jauh sangat pun dari opis ke sunway piramid nie..hehe..nasib baik tak jam teruk nie..kalu x..syahdu gitu..hehe..

niat asal kteorang nak usha salon rambut yang harga hair cut tak mahal gle ok..yang reasonable la..jumpa dah nie!rm32 untuk potong rambut any length pastu siap cuci rambut sekali!ok la tue kan2..hee..tapi takut lama kan..so,hold dulu..next time kteorang datang wat mission nie..hehe..

then,kteorang cari lak tempat makan yang ada set lunch!untuk harga yang reasonable juga la kan..bese la..kteorang memang suka jimat2 nie..hehe..pastu teringat fullhouse ada wat set lunch gak kan2..so,ajak la kak ai makan situ..hehe..kteorang pun tak pernah try set lunch die..hihi..


menu fullhouse memang macam nie la..=)


nie la set lunch yang kteorang amik!hehe..set 3..ok pe..ice lemon tea,soup of the day,dessert and wok  sear chicken chop!sangat nice dah tue untuk harga rm18.90..=)


snap picture diri sendiri ok..tue huduh..T_T


kak ai..=)


diyana..=)


nie la menu yang kteorang makan!sedap ow..tak rugi pilih set 3..hehe..tapi masa nie dessert takde lagi la..


mula2 soup of the day yang sampai dulu..mushroom soup nie..sedap ow..lain dari yang lain rasanya..=)..pastu baru la sampai ice lemon tea nie..then baru la sampai main dishes,wok-sear chicken chop yang marvellous itu!yuuummeeehh!


nie ifa punya lunch..=)


zoom lagi!best nie..serius!hehe..sos blackpepper die sangat unik!tak pernah lagi ifa rasa sos macam nie kat kedai lain la..hee..=)..belakang chicken chop nie ada mash potato ye..hee..chicken chop nie grill tau!


nie la die dessert kami!hehe..tapau bawa balik nie..tak larat dah nak makan..hehe..sangat kenyang..syukur alhamdullilah..=)


sangat cumil kan2..kteorang take away dessert dapat la nie..hehe..so,total makan sini ialah rm65.75..seorang bayar rm22.00 sahaja..ok la tue kan2..hee..tapi makan set lunch je la boleh dapat murah gini..kalu tak..mahal gak..sob2..jadi,makan la time set lunch!12pm until 3pm..ngeh2..bijak kan2..=)

5 comments:

sarah mohamad said...

Murah jeeeee =P Boleh try nanti ni heheh

Sally Yatiey said...

Dessert tu nampak menyelerakan :D hee. Harga pun berpatutan ^_^

tiefazatie said...

sarah: yup!kalu amik lunch set memang murah dari biasa..hee..try la cpt!

sally: hehe..sgt best!aah..try la nt..=)

ADEEYA said...

Hehehe dah lama tak makan fullhouse. dulu selalu jek hehe

tiefazatie said...

adeeya: wah..best tue!ifa nie baru 2 kali kot..ahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...