Friday, June 1, 2012

subway citta mall: sub of the day,yummy roasted chicken..=)

salam peeps!hye2..setelah sekian lama..akhirnya..semalam ifa n diyana lunch makan subway juga..tapi nie subway citta mall la..bukan subway selayang yang bajet bagus itu..hee..tak pernah lagi dapat makan sub of the day roasted chicken nie baru 1st time la kalu tak silap..hehe..sedap juga tau..pastu murah la..rm7.50 je la..hee..roti pilihan macam biasa la..honey oat..sayur letak semua..sos bbq,sos cili n thousand island je..hee..try untuk kurangkan kalori nie..tue tak letak mayonis dah..haha..


tak nampak la plak roasted chicken die..hee..nampak sayur je nie..hehe..sedap kan2..try la!hee..tapi kan..ifa tak larat dah nak habis kan nie..paksa diri je nie makan sampai habis..huu..lain kali nak suruh die potong 2 boleh tak??haha..leh simpan sebelah kalu tak habis..hee


saja je kan letak lagi picture nie..hehe..nie nak tunjuk kteorang beli air 1 je..yang besar la..jimat sikit..hee..minum share2 je..baru la habis..kalu tak..susah payah tue nak habiskan sorang2!korang selalu tak makan subway nie??

2 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye..yummeh2..tak pernah lagi mkn kat subway..sobsob.. :(

tiefazatie said...

lily: sgt sedap sis..hee..try la nt..skrg sub of the day pun dh murah dh..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...