Thursday, October 7, 2010

bila ifa xde keje...

salam peeps!hihi..erm..ifa nie dah xde idea tau mo update blog ini!haishhh...maybe sudah tiba masanya ifa hentam je keje apa je pun yg boleh bagi duit kan2..huhu...ifa xtau dah ifa fikir apa..but i know that i need to do something kan2...erm..xpe la..tunggu la nt okie..=)

http://lh6.ggpht.com/borneomonkey/SNc6tZ5VwsI/AAAAAAAADRE/pBmFAYtCbik/s800/WorkingNow.jpg

erm..neway..kadang2 ifa akan tolong makdek tau..so xde la bosan sgt..hihi..ifa just jadi typist je nie..lalala..tolong2 edit n type skema jawapan....notes2 pengajar...camtue2 la...hihi...kiranya jadi typist la kan2..haha..tapi bosan gak ble dah lama sgt la nie xkeje2..huhuhu...

n then my mum suh tolong ajar anak jiran kami..die nak spm nie..but he is a boy..n die nie cam malu2...so cmne la tue??Adeh...ifa xkisah pun..okie je kalu nak ajar..but maybe ifa pun kena study la..haha..lama dah tinggal kan..lalala..=p

pastu semalam my parents cam dah tegur2 nie..hihi..ye la..xkeje lagi kan..haha..dok lepak je nie..erm..dorg xde la serius pun..but ifa je terasa nie..haha..adoi la..sebab tue ifa cakap i need to figure out something to do kan2..hihi..i will..later..wait and see ya...=)

credit too en.google for the picture!

11 comments:

alinac lover said...

oh..bru hbis blaja ke??

zurazari said...

ifa muder lagi ker? baru habes blajar la ni yer? so biler konvo?

farhana hanafi said...

ala, ade rezeki tu nti dear. jgn sdih tau...

Fina Sophie said...

same with me la ifa. cuma parents tak tanyalah kerja bila sbb skrg ni pun tgh kerja dkt company family. tp tetappp ada juga rasa mau keluar dr terikat dgn family n cari rezeki sndiri but unfortunately, fmly perlu sgt2 pekerja dkt company sbb susah cari pekerja skrg ni yg btul2 amanah. so.. well, tersepit. hehe. :)

tiefazatie said...

alinac: lama dah jg dear..ada lg keje dulu jap..hihi

zurazari: hihi..muda la sis..hihi..last year dh konvo nie..huhu

ana: ye dear..ok la..=)

fina: hihi..ok jg tue dear..xpe..pengalaman itu penting kan2 dear..hihi..mybe one day nt u blh jg tue keje sendiri..=)

ardinihumaira said...

dni lak takmo belajar tapi family asik suh sambung2... katanya selagi tak kawen belajar je.. kiranya belajar je sampai kawen. pas kawen baru keje.. sebab lepas kawen diorang cakap nanti dni malas belajar pulak. heee memang pon. skang pon dah malas ;p


tapi dni penah keja 6 bulan.. rasa best jekeje... tak de penat nak berfinal exam bersesemen dan bertest bagai. hu

mama zharfan said...

ifa course apa? degree ker? tak apply keje ker?

Tomato Gurl's Life said...

ifa..porblem kita lebih kurang sama..sob3 :(

tiefazatie said...

dni: best la dni!ok pe tue..amik master la nie?best2..hihi..chaiyok2!

mamazharfan: ifa amik it major ecommerce..ada juga apply ni sis..=D

ciktom:huhuhu..sedih kan..bkn xusaha..tp..ntah la..=(

HaNTwO said...

time2 muda la ifa kena carik pengalaman..jgn lupa cari kerja tau hehehe :)

tiefazatie said...

hantwo: baek la bro..hihi..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...