Friday, March 4, 2011

pelik tapi benar!tiba-tiba muncul 1BE tapi tak pernah nampak pun!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg

salam peeps!hye2..hihi..lama dah ifa tak buat entri berkaitan dengan buffered earning aka BE nie kan2...last masa ifa dapat 2nd BE masa bulan januari nie..itu pun dah ME dah weh..haha..ye la..dah takde rezeki..camne juga...tapi kan2...ifa pelik nie..alih2 semalam..masa ifa cek2 akaun nuffnang ifa..alih2 je..muncul nie column buffered earning!omg!sangat pelik ok..sebab serius..ifa tak pernah pun nampak iklan yang dok menari-nari lama kat blog pinky ifa nie..haha..luar biasa pelik nie..


nie la die..BE ke-23 iaitu Maxis Hotlink Internet Prepaid untuk blog ifa..aka BE yang ke-3 untuk tahun 2011 nie..haha..kesian kan..punya sikit..malu je nie nak cakap tau..dah2..jangan gelak2 plak..huhu..permulaan hanya dengan nilai 9sen sahaja..takpe...ada la juga daripada takde kan2..

tapi yang musykilnya..ifa tak pernah nampak pun!haha..adoi la..kesian ifa nie..baru berangan nak kumpul earning balik..hihi..tapi..tak muncul pun nie..tak tahu la dapat tak capai target minimum rm10.00 nie..haha..entah la..pelik2..sebab ifa tak pernah nampak pun..kawan2 pernah nampak tak?entah2 die jadi BE perhiasan je nie..takpe la..moga nanti akan bertambah BE2 yang lain kan2..moga2 la murah rezeki ifa lagi..amin..


nie plak trafik blog ifa yang suam2 kuku je nie..hihi..malu nak tunjuk..tapi tunjuk je la..hihi..yang rendah masa 24feb dan 25feb tue sebab ifa kan tak on9 pun masa tue..away from home kan..fokus pada interview ifa..moga ifa berjaya la..doakan ifa ye kawan2..tq..neway..ok dah la trafik ifa nie ifa rasa..tak mampu dah nak maintain 300++ macam dulu..tue kot nuffnang tak mo bagi BE baru kan..sob2..nak wat camne..dapat lebih 100 pun dah kira ok tau..maklum la..blog kecik nie..bukan ada apa sangat pun..hihi..papepun..tq so much pada kawan2 yang sudi singgah yaa...=)

okie la..nie je la ifa nak bebel2 kan2...hihi..kepada en.nuff yang disayangi dan dikasihi..meh la bagi lagi BE baru ye..pasti ifa buat lagi entri gempak2!haha..kepada kawan2 ifa yang cumil2 nie..jangan la jemu datang sini lagi yaa..=)

owh yaa...kat akaun nuffnang die dah update status payment history..sent..hihi..so tak lama nanti sampai la cek yang ke-3 ifa nie kan..moga sampai dengan selamat..amin..

p/s: my 3rd buffered earning for 2011..ngeh2~

15 comments:

tiefazatie said...

tq so much pakcik nuff!
sila bagi BE lain lagi ye..
sbb BE nie xpernah muncul pun..haha..dan masih lagi nilai die 9sen nie..=p

Miza Yusof said...

tahniah ifa :)

MamaYatie said...

takper la ifa..ada la rezeki ifa nnt tu..bila dpt tau result interview?lg 3 bulan ek?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekek, pelik tapi benar ye buk..
ok la tu.. yg ahkak ni pelik tapi benar gak, langsung takde BE menjenguk kemari.. huhuhuhu

Mama Zharfan said...

ni mesti jd mcm BE digi happy kat blog me--last2 dpt 32 sen ajer..siyes memalukan..
now me ada 2 BE tgh running, so far so good :)

me doakan ifa dpt BE baru byk2 soon, Ammin

Nana said...

esok lusa dapat la cek tu hehe
akk dh dpt semalam

Cheqna said...

rajin Ifa check..akak ikut suka dialah nak bagi tak nak bagi..baru berapa sen agaknya..hehehe..

:-)

zahidah dihaz said...

tahniah dpat BE..ok lagi tu traffic >100...saya tak sampai pun 100 sehari..huhuhuhu

Tag for you: Ryoya Lucky Draw


New Entry: [Gambar] SNSD a.k.a Girl Generation di Bako

::nuRuLaDHar:: said...

haha congrets ifa!! nurul xpenah lg dpt..huk3

tiefazatie said...

miza: tq dear..tp cm xde hasil ja nie..huhu

mamayatie: iya sis..tq..aah..insyaallah..lg 2 bln kot..sbb sape yg interview bln12 dpt result bln 2 nie..doakan ifa dpt ye sis..tq!

leily: hihi..aah lo..hihihi..alolo...ifa pun pelik gak tue sis..huuu

mz: itu la psl sis..huhu..ntah pape nie..sob2..best ah sis..tahniah ye...

amin..insyaallah..

nana: ye ke sis..hihi..okies..

cheqna: haha..xde keje kan sis..hihi

zahidah: tq sis..ye ke..ala..xpe2..usaha2..

nurul: tq2..hee..chaiyok dear!

caliph shuriken said...

congratz dpt BE yg malu2 cmni, hukk..
siyes x nmpak pun dia nari2 kt sini...

latest en3: ~ viva barca ~

:: Zanna :: said...

owh iyer ke...ingatkan zanna jer ad BE tp x pernah nmpk pun huhu~~Tahniah!!!


Jom terjah blog zanna,Nak minta pendapat

apik pehe said...

hehe..ifa..tahniah tau..hehe

tricksrex said...

mgkin masa ifa view tu be tu nyorokss kot hehehe

tiefazatie said...

caliph: huhu..itu la psl..sengal kan..waa

zanna: huhu..ifa pun dpt nie..waaa

apik: gle kejam..ketawakan org ah..xpe2..

trickrex: xde maknanya..mmg xpenah nmpk nie..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...