Friday, March 4, 2011

Contest : Hidup Saya Tak Sempurna Kalau Awk Tak Lengkapinyaa !



hye peeps!
ifa nak join contest: hidup saya tak sempurna kalau awk tak lengkapinyaa!
pastinya family ifa la..sape lagi kan2..=)
ifa xtau nape..ifa suke sgt picture mase konvo..hihi

jadi ifa nak letak pic mase konvo la ye..hihi
maybe becoz im da 1st person yg konvo kot..
hihi bese la..ifa anak sulung kan..=)


nie kenangan manis yang sangat berharga nie..ifa konvo mase nie..best2..my family sume pegi UMS KK juga nak celebrate ifa konvo tau..cume ade 2org my brother xdpt ikut..they still got a class time tue..faez n faeq both study kat uitm dungun..=)..tapi agak sedih la..my family xde mase ifa amik skrol..huhu..flite dorg lambat smp..huhu..so dpt amik picture time kt studio je la..cian my parents kan..sbb tue kalu boleh ifa nak smbg study lagi..biar my parents ade sekali dlm dewan mase amik skrol..=)

family ifa nie la yang paling penting dalam hidup ifa..ifa rasa memang tak lengkap hidup ifa tanpa mereka..betapa pentingnya mereka terutamanya mak dan ayah ifa nie..dan juga adik2 ifa..betapa bersyukurnya ifa mempunyai keluarga yang bahagia..syukur..alhamdullilah..=)

ifa nak tag
nadia
mizayusof
sis akma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...