Monday, March 7, 2011

akhirnya..my 3rd cek dah sampai tau!

salam peeps...alhamdulllilah...syukur..semalam ifa dah dapat my 3rd cek itu dengan selamat!yeay!agak lambat die sampai nie..haha..takpe2..risau gak kalu hilang ke apa..nangis weh...cek nie la..hasil titik peluh ifa selama 2 bulan kan..biar la sikit pun...duit tue...sayang tau..=)

so ini la die...hihi..alhamdullilah..akhirnya selamat sampai nie...macam biasa..ifa nak cek deposit dan after that transfer masuk asb lak...hihi..ifa nak simpan je dulu hasil nuffnang nie..sebab ifa rasa membazir plak kalu ifa buat belanja..maklum la..orang jobless nie...so..better simpan..mana tahu boleh buat bayar hutang ptptn..haha...btw..ntah bila ifa boleh cashout lagi dah lepas nie..waaaaaaaaa....=(

okie la..nie je la ifa nak cite..sedih weh..dah la takde BE nie..punya kejam pakcik nuff nie tau..nda lagi pandai bagi ifa BE baru nie..sob2...saya sudah sengkek sekarang yaa kawan2..tidak mampu untuk cashout sudah nie..sangat sadis ow..sedih gle..sob2..

p/s: my 3rd cheque from nuffnang..ngeh2~

22 comments:

farasakura said...

waahhh bestnyer dpt 200++
farasakura xpenah dpt cashout lg..wuwuwu
skg ni pun ad satu 1 je BE...waaa

Muhd Fadil said...

wahhh.. i ni bile la leh dpt cek mengcek ni. huuu..

miezaniera said...

bestnye dah dpt cash out byk kali..kite sekali pn tk penah ;( huhuhu

sarah mohamad said...

kaya kaya kaya. hihi.
boleh la buat contest. teehee

::nuRuLaDHar:: said...

wahh..bestnye!!!

munna said...

tahniah .... banyaknya 2 bln je adah byk tu.. kak munna nak kumpul 50 hinggit sebulan pun susah

Salmia said...

wah... blanje plz!
hehehe

beaty said...

da 3rd times cash out..bila la mau rasa ni..bagus simpan ASB...ble beranak duit tu

zahidah dihaz said...

tahniah....bestnya dah cash out...banyak pula tu...saya lambat lagi ni....huhuhu


NEW ENTRY: Lagu dalam blog

Nana said...

wewit
banyak tu
mesti sengeh sampai tlige ni haha

tiefazatie said...

farasakura: hee..ahlamdullilah..rezeki..ntah lepas nie ble ntah dpt cashout lg..dh xde BE...huhu

muhd fadil: hee..sbr..nt dpt tue..

miezaniera: hee..rezeki...lepas nie..xtau la ble..sob2..

sarah: xjuga la dear..nk simpan..wat byr ptptn..hee

nurul: hee..best2..=)

munna: maceh sis..skrg ifa pun ssh gak sis..dh xde BE..huhu

salmia: maaf laa..nk simpan...=)

beaty: hee..nt2 rasa jg bha tue sis..iya..ifa mmg mau simpan dlm asb nie..=)

zahidah: hee..alhamdullilah..syukur..rezeki..xpe..nt2 awk lak..

nana: hee...nie la yg last sis...ntah ble leh cashout lg..sob2..xde BE dh..

BeaN MorENo said...

masyuk...

tiefazatie said...

bean: tq bro..hihi..tapi..rasanya..tak semasyuk bro la...malu ifa..

Mama Zharfan said...

congrats yer ifa
moga2 dpt new BE soon :)

me click HB

tiefazatie said...

mz: tq sis..hope so..hihi

HAZWAN17 said...

same la dah lame tak dpt BE huhu

tiefazatie said...

hazwan: tue ah..die bagi can kat org kot kan2..

Izan Ishak said...

wahhh...tahniah ifa. banyak tu! sis ni ntah bila plak boleh cashout lagi.

tiefazatie said...

izan: hee..tq sis..alhamdullilah..rezeki..erm..ifa pun xtau la ble lagi dpt cashout nie..xde BE dh kan..sob2.

Cheqna said...

congrats! pandai menabung..cerah masa depan..hehe..

:-)

tiefazatie said...

cheqna: tq sis..hihi...insyaallah..amin..

ardinihumaira said...

tahniah ifa! dni tak de BE.. sobsobss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...