Sunday, April 22, 2012

yeay!won the grand prize winner EPL Masters Football Malaysia Cup 2012..=)

salam peeps!hye2..erm..ifa sedih sebenarnya..sebab tak dapat pun tiket movie the avengers by nuffnang tue..sob2..tapi syukur alhamdullilah..rupa-rupanya ada rezeki lain untuk ifa..=)

kelmarin petang bila ifa cek email..ada kejutan juga nie..syukur alhamdullilah..ifa menang hadiah grand prize EPL Masters Football Malaysia Cup 2012 by Yes World!i will get a signed jersey and a pair of pitch side EPL Masters Football Malaysia Cup 2012 passes!tq so much Yes World!match petang nie kul5.00pm kat stadium malawati,shah alam..



serius ifa tak sangka pun ifa boleh dapat grand prize nie..haha..slogan pun suka2 hati je buat nie..hee..tapi..alhamdullilah..rezeki..hee..dapat jersi yang ada signature tue yang best tue..agak2 jual laku tak?hihi..takde la..main2 je..haha..tapi kan..memang ifa join nie untuk dapat jersi nie..=)

ifa nie gunners sebenarnya..haha..jadi nt macam blur2 la..all stars malaysia ifa kenal zainal abidin hassan la..yang lain2 tak perasan lak sape nie..haha..yang manchester united,liverpool n epl all stars tue ada la kot kenal sikit2..jadi..kte enjoy!haha..tiket pitch side die 1keping=rm98.00 yaa..mahal tue..ifa dapat 2 keping tiket..nice kan..hehe..will enjoy watch the match..=)

psst..ada sape2 yang pergi tengok juga ke??jum bertegur sapa..hehe..=p

9 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Ifa!!..klu dekat leh gak kj.atie join :D

Em's Family said...

tahniah Ifa..

mama tisya said...

wah grand prize lg..tahniah

ADEEYA said...

Ifa tengok bola kat Shah Alam ke. Stadium tu dekat je dengan rumah me ehehe memang traffic lah petang ni en.

tiefazatie said...

k.atie: tq sis..hee..meh le..hehe

em's family: tq sis..=)

mama tisya: hee..tq sis..=)

adeeya: aah le..hehe..wah..ye ke..jum ah jumpa..hee

mama pipie said...

congratess ifa.. mmg murah rezki

tiefazatie said...

mama pipie: tq sis..alhamdullilah..syukur...=)

nanakimie said...

congrats dear:) dekat sratus tu hrga dia....:)

tiefazatie said...

nanakimie: tq dear..aah..mhl kan..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...