Monday, April 23, 2012

EPL Masters Football Malaysia Cup 2012 : Liverpool win this year!

salam peeps!hye2..semalam kan..ifa n diyana pergi tengok EPL Masters Football Malaysia Cup 2012 di Stadiu Malawati,Shah Alam,Selangor..sebab ifa dapat tiket free nie kan..kalu tak free kan..takde la plak kteorang bantai tengok nie hah..hehe..

syukur alhamdullilah..pitch side weh..sah2 le nampak jelas bebenor player2 nie main..hehe..jangan jeles..tapi..sayang ow..diyana lupa bawa dslr die..kalu tak..mesti cantik2 la picture yang dapat di-snap..huhu..nak wat macam mana..takde rezeki la tue kan..

erm..banyak halangan juga nie tau masa nak collect tiket..sabo je la..huhu..ifa pun lupa nie nak print out email nie..nasib baik ada BB c diyana..boleh tunjuk nie..adui la..masa nak claim kat kaunter media..media cakap claim kat kaunter bawah..bila dah pergi bawah,bawah cakap claim kat media..adui la..turun naik ifa tau!tue yang last2 ifa buka email guna BB diyana tunjuk kat media tue..baru la dorang paham n ok dapat la claim tiket..sabo je tau..tue semua sebab makcik sorang tue yang tak paham2 ifa cakap menang contest under yes world..hampeh btol!

so,result EPL Masters Football Malaysia Cup 2012 kali nie..Robbie Fowler (Liverpool) top scorer and man of the tournament..harus la kan..sebab sah2 la Liverpool menang lawan Manchester United penalti 5-4..dorang draw 4-4 tadi..hee..tahniah Liverpool!tahniah juga pada team Malaysia!hebat juga tau legend2 kte main..hehe..ifa sokong Malaysia je tadi..sebab team ifa mana ada join nie..haha..


sempat juga la ifa snap picture kami berdua nie..=)

nah tengok la picture2 yang ifa dapat snap guna hp cikai ifa tue..haha..nie je kot picture yang ok..yang lain macam huduh je nie..so,takde la ifa letak nie eh..kuning team Malaysia..biru team EPL Master yaa..hehe..nie masa mula2 main nie..see..dekat kan seat ifa dengan court futsal dorang main nie..best2..haha..dorang pun main suka2 nie..ada je yang lucu nie..haha..ada gak yang dok tayang2 diri sebab tau nanti ada orang snap picture dorang kan..lucu nie..haha..tapi ada gak yang serius2 main nie..haha





pastu kan..masa keluar nak balik nie..diyana ajak la cari makanan n minuman kat gerai2 bawah tue..lapar dah sebab makan tengahari je kan..ifa beli la..air asamboi+limau..sedap ow..rm1.50 nie..nasib baik sedap..ok la kan..pastu ifa ternampak makanan kesukaan masa sekolah!wantan goreng!ifa beli la secucuk nie rm1.00..adui la..nyesal beli 1 cucuk je..patut beli 2 cucuk!best2..haha..sebab pk diet2..takleh makan banyak..malam dah..huhu..


so,nie la apa yang ifa dapat tadi..sah2 tiket dapat la 2 keping kan..hehe..1keping rm98.00 tue..2keping dah rm196.00 tau..pastu ada majalah pasal tournament nie la..pastu masa kat pintu masuk lak dapat lak shower foam yang comel nie..hee..boleh la letak kat opis..=)


tq so much Yes World!ifa enjoy je tengok match nie..hehe..now waiting for the signed jersey to arrived!tue lagi best..tak sabar nak tahu jersey apa..sapa yang sign..hehe..=)

7 comments:

IntaNBerliaN said...

mahlnya harga tiket tu.. nasib free kan..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ifa..bestnya tgk secara LIVE.Mahai gak harga tiketnya ya :D

Fifi said...

ifa.. bestnye.. macam fifi skrg ni memang susah nak gerak ke mane2.. ade handbag kecik yang cumil.. takut handbag meragam..

MamaEma said...

layan habis...

tiefazatie said...

intan: tau xpe..mahal tue..xmampu ifa..hehe..

k.atie: salam sis..best2..hehe..aah..mhl kan..tp best..depan2 nie..hee

fifi: best kan..hee..xpe..nt lama2 handbag kecik tue mesti baik je...hihi

mama ema: harus la!hehe

nanakimie said...

dah free harusla ngk kn ifa,hee...bestntya ifa dpt p:)

tiefazatie said...

nanakimie: tau xpe..hehe..rezeki2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...