Thursday, April 12, 2012

tudung aidijuma: 3 ton rm15.00=sehelai & inner rm13.00=2 helai..=)

salam peeps!hye2..erm..masa b4 tengok movie cabin in the woods semalam kan..ifa n diyana pergi usha booth aidijuma!hee..ye la..kan tudung 3 ton dah lama keluar..tapi kami tak berkesempatan datang the curve nie nak membeli..then alang2 dah sampai nie..harus la kte usha!hehe..

tapi macam bese la..warna2 tudung yang ifa nak semua la xde stok nie..huhu..sedih je..tapi,ada 2 warna ifa jumpa nie macam cantik je..purple n merah hati kot..erm..memang cantik la warna die..suka2 je main beli nie!haha..sebab cantik..lagipun ifa ada je banyak baju purple nie..cuma merah hati je xtau nie nak match dengan baju yang mana..hehe..

then ada gak ifa beli inner..warna pastel nie..kuning n pink..saja je..boleh pakai ala2 shawl nie..tapi yang 1st layer pakai macam tudung bawal la..yang 2nd layer baru pakai macam shawl..2 helai rm13.00 yaa..saja je beli..nak try kot nanti..haha



nampak macam lain sikit la warna tudung2 nie bila amik picture nie..hee..tapi cantik je kan2..hee..tudung bawal 3 ton nie rm15.00 sehelai yaa..dulu 2 ton baru rm8.00 je..tapi kan jenis kain die lain nie daripada yang dulu..kasar sikit nie..tapi tukang jual die cakap lepas basuh nanti lembut la..tapi ifa rasa xkan jadi selembut macam yang dulu la..tapi elok la  sikit kot bila pakai nanti..hee..btw..korang dah pernah beli ke tidak??

6 comments:

Chuu Muqhlis said...

eh kenape muroh?

tiefazatie said...

chuu: murah ke?mahal dah nie..dulu baru rm8.00 je kot untuk 2 ton la..but skrg 2 n 3 ton pun dh rm15..pastu kain die kasar lagi nie..xlembut dh macam dulu..

MamaEma said...

tak pernah beli tudung camni..

tiefazatie said...

mamaema: hee..kalu nak try..cari la sis..kat fb ada je..jual on9..

nanakimie said...

yg purple tu nana ada beli,shantek kan warna dia:)

nana mmg pakai tdg bawal je,hee...xpenah beshawl bagai;p

tiefazatie said...

nanakimie: aah..cantik2..hee..nie ngah pakai nie..haha..ifa pun sama..pakai tdg bawal je..xpandai nak pakai shawl..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...