Friday, April 27, 2012

wan tan mee restoran subang ria again..=)

salam peep!hye2..hee..hari selasa kteorang pergi makan kat restoran subang ria lagi!hehe..nie sebab diyana nak rasa makan wan tan mee plak..hee..ifa harus la layan makan wan tan mee juga!hehe..kak ai makan kuew tiew penang ke apa ntah..lupa dah nie..hehe..

tapi kan..cian ifa nie..punya la ifa blur..patut la ifa diam je masa makan..memikirkan apa yang lain kat wan tan mee ifa makan kali nie..dah balik opis baru ifa teringat nie..wan tan mee ifa takde wan tan!adui la..itu la yang best ifa suka sangat..tapi yang itu la yang takde plak..adeh..sadis2..harga die tetap rm5.00 yaa..haha..ifa2..lalai sungguh..T_T..kalu tak percaya korang tengok yang nie..ada je kot n nampak lagi sedap la..hihi



rasa die sama je..sedap2..hee..cuma..lain kali kena mintak cili jeruk banyak lagi..pastu kena pasti kan..wan tan ada!adui la..tue yang jadi rasa die kureng kick nie..huhu..sabo je la..ifa pun blur je..apa ntah yang ifa fikir pun tak tahu..banyak sangat keje guna otak nie..T_T

12 comments:

nida husna said...

mcm sedap je tengok :)

Mama Zharfan said...

yum yum :) sedapnya

Pretty Ryna said...

sedapnya.....kat mana ek kedai dia..akak suka sgt wantan mee ni

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mmg jrng mkn wan tan mee
boley kira ngan jari taw
tp tgk pic ni seriyess terlioq uwaaaa

kakchik@ella said...

Ifa, ni memang feveret KC.

mama tisya said...

tk pernah mkn wan tan mee kalo tk silap

mama_umar_maryam said...

feveret kite same!!!td baru lunch wantan mee bbq ayam kt Mohd Chan Abdullah ;)

tiefazatie said...

nida: mmg sedap sis..=)

mz: sgt2 yummy!hee..

pretty: kat kedai2 belakang FAM Kelana Jaya..hee..try la sis!

lady ayu: ye ke..hee..try la sis..sedap ow..

kc: sama la kte sis!hee

mama tisya: try la nt sis..hehe

zety: yeay!sedap kan2..hee..wah..sedap tue..ifa mkn free hari nie..hee

suzie rahman said...

salam ifa..lama xjenguk. kecewa toi lh. bw mlm ni asik jumpa mkanan yg sedap2 je.. aiii pwot dh lh lapar. tuan pwot ada hati nk diet. - knonnya~

tiefazatie said...

suzie: salam dear..hee..sabo2..esok bgn pagi2 terus breakfast tau!hee...

IntaNBerliaN said...

sedap ekk wantan mee ni... akak xpnh mkn..hihii

tiefazatie said...

intan: sgt sedap sis..ifa suka!hehe..try la nt..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...