Saturday, April 14, 2012

bamboo de cafe,subang parade : lunch set ikan kembung 3 rasa

salam peeps!hye2..ifa nak cerita nie..semalam kak ai bawa kteorang lunch kat bamboo de cafe,subang parade..kteorang ikut je la..sebab sekarang nie macam musim nak try makan kat tempat lain daripada tempat yang biasa kteorang pergi..hehe..so,harus la ikut kak ai je..haha..sebab tempat makan kak ai bawa mesti best je nie..hehe..

ifa semalam blur je nie nak order apa..haha..tak tahu nak makan apa..last2 ifa order je set lunch ikan kembung 3 rasa..harganya rm8.00..nak order set lunch ikan cencaru dah habis nie..huhu..ntah..macam rasa lama dah ifa nie xmakan ikan kot..tue ngada2 order lunch set yang nie..hee..




set lunch ikan kembung 3 rasa nie..dapat air sekali..ifa pilih ice lemon tea..lagi 1 pilihan air ialah air sirap limau kalu tak silap..hee..pastu..die bagi gak sayur campur sikit..ice lemon tea die memang best la..kuah 3 rasa die ifa suka!sedap nie..hee..tapi..paham gak..sekarang nie ikan mahal kan..sebab macam kecik je ikan kembung nie ifa rasa..macam tak cukup nak makan ngan nasi yang banyak nie..nasib baik kuah 3 rasa die sedap..berjaya la juga habiskan nasi ngan kuah 3 rasa nie..haha..


nie la set lunch ikan kembung ifa..picture ice lemon tea kat atas tue eh..hee..tapi kan..tak tahu la ifa yang salah rasa ke..sebab macam lambat la ifa dapat makan nie..haha..orang lain semua dah dapat makanan nie..ifa yang last sekali dapat nie..pastu air memang la sampai dulu..tapi macam lama dah ifa rasa kteorang borak2 nie..baru sampai air nie..tapi..tak tahu la kalu ifa yang lapar sangat..tue yang rasa lambat je semua sampai nie..tapi kawan2 yang lain tak cakap apa..tapi..macam ada pelik sikit..haha..

3 comments:

mshahrin said...

Cik ifa,

Kenapa gi sana tak ajak? Bamboo cafe belongs to my cousin ...menu ni semua masakan rumah style ...next time Beriyani dilly ...boleh gue belanja .masa terus berjalan tau

tiefazatie said...

mshahrin: ye en.shahrin...aiyak..mati la ifa..dah suka2 komen nie..jangan marah en.shahrin..hee..tapi memang best pun nie..hee..baek la..set..bila en.shahrin?hehe..

rosidayu saharudin said...

nasik goreng terbaekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...