Thursday, April 5, 2012

1st time got movie premiere screening by nuffnang and churpchurp!

salam peeps!hye2..syukur alhamdullilah..ifa betol2 xsangka nie..murah rezeki ifa dengan nuffnang n churp2 nie..1st time ifa try nie..alhamdullilah rezeki kot..ifa dapat nie..=)

tapi xtau la kalu semua yang join pun dapat nie..hee..maklum la ifa baru 1st time try nie..haha..lupe nie..padahal dah 4 bulan kot keje kat shah alam nie..baru2 nie ifa  teringat yang ifa boleh join premiere screening by nuffnang n churp2!rugi2..hihi..ye la..dulu masa dok terengganu..sah2 la xdapat nak join kan2..jeles je tengok kawan2 yang dapat join nie..hee..sape xmo tengok movie premiere kan2??ifa konpem la nak..boleh jimat duit tiket wayang..pastu tengok awal daripada orang lain!pergh..best tue..hihi



ifa try n error je join yang kat nuffnang n churp2..mana tahu boleh tersangkut kat salah satu kan..sekali..amik ko!ifa dapat invitation daripada nuffnang n churp2 juga!adeh..ifa ingatkan yang churp2 tue hari lain..sekali rupanya hari n waktu yang sama nie..cuma tempat je lain2 nie..huhu..bukan ifa tamak..just try mana yang boleh dapat kan..

nuffnang bagi invitation untuk movie cabin in the woods..churp2 bagi invitation untuk movie battleships..tapi ifa dah bagi confirmation kat nuffnang ifa nak pergi..ingatkan churp2 tue xdapat la..sekali dapat gak nie..huhu..tapi ifa suka lagi movie battleship tue..sob2..macam mana nie..waa...

btw..nak tanya pada sape2 yang pernah pergi tgk premiere screening by nuffnang or churp2 nie..boleh ke orang lain yang datang claim amik tiket tue bagi pihak kte eh?tolong eh..esok last day nak bagi confirmation nie..huhu..pastu dorang blacklist kte x if kte xbagi confirmation or xdatang if dah confirm?tq tau..=)

12 comments:

NUNU EERA said...

boleh je nk suh org amkkan tiket tu nnti.. kite pn da cnfirmkn utk NN cite cabin tu tpi nnti xleh pegi sbb hubby xder.. nk minta org amkkn jgk..

Pupel Liyana said...

kene ambil sendiri.. terus tengok :D

mama tisya said...

tahniah smp 2dpt invitation..rsnye tkleh ganti org lain tkpn try la tnye nuffnang...hehehe

Pink Lavender said...

wahhh...
best ler menang tiket dr en nuffnang n churp2..

kite dah xsmgt nak join contest dia sbb screening kat the curve..jauh la dr putrajaya..dahler ari koje..silap2 tgk wayang dlm kete je sbb jam

tiefazatie said...

nunu: owh..ok dear..tq2..hee..=)

pupel: kte dah tanya..boleh je representative amik kan..janji ada copy email invitation..=)

mamatisya: tq sis..hee..dah tanya..boleh2..hee..bw je email invitation..=)

pink lavender: hee..aah..sgt best!xpernah2 nie..haha..

owh..ye la..jauh tue..jam lg..huhu..

icee-yah said...

waa..bestnye..yg cerite battleship tu mmg mcm best kan iklan die..

Ijah EmoTemo said...

wah bestnya ifa!! heheh

tiefazatie said...

icee: mmg best nie..hee..tp ifa rasa nak tgk cabin in the wood..battleship mcm typical je nie..=)

ijah: sgt best dear!hehe

MamaEma said...

pernah dapat sekali tiket wayang...

tiefazatie said...

mamaema: best tue kan2..hee

CTK said...

tahniah2...buff n churp2 amek perhatian kt blog kamu ler tu :D

tiefazatie said...

ctk: tq2..hahaha..xtau la tue dear..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...