Thursday, April 19, 2012

tiefazatie gle membeli tudung bawal aidijuma lagi...=)

salam peeps!hye2..adui la ifa nie kan..pantang je nampak tudung bawal warna menarik nie..nak beli je semua nie!haha..macam nie..masa ifa n diyana pergi tengok premiere screening Lockout haritue..sah2 la the curve sebelah je kan..pastu konpem2 la booth tudung bawal aidijuma ada kat situ depan padini kan2..

apa lagi..sementara ada banyak masa b4 movie start..ifa ajak la diyana pergi usha2 booth tudung bawal aidijuma tue..hee..ifa memang nak beli tudung aidijuma lagi 2 warna  je nie..coklat2 oren n turquoise..sebab dua2 baju kurung ifa yang nie balik2 la ifa pakai tudung warna hitam je nie..

sekali..amik ko!sampai 4 helai tudung bawal aidijuma ifa bantai beli..T_T..adui la..gatal je tangan nie beli banyak kan..total 4 helai nie rm60.00..yang lucu tue..sampai 3 kali bayar nie..haha..

mula2 ifa beli warna coklat2 oren 3 ton n turquoise 2 ton je nie..dah bayar..pastu belek2 lagi..jumpa lak hitam kelabu 2 ton nie..bayar lagi..pastu usha2 lagi..berkenan dengan warna pink merah hati 2 ton..ifa bayar lagi!haha..adui la..pastu kakak yang jual nie pun suruh kteorang pergi la jalan2 tempat lain..die cakap kesian kat kteorang..takut nanti kang kteorang meroyan beli lagi nie!haha..


nie la die tudung2 yang ifa beli..=)..hehe..tapi patut warna die pekat lagi nie..cantik oww..tapi nie jadi cerah terlebih lak..haha..bertambah lagi koleksi tudung bawal aidijuma nie..padahal..last week ifa baru je beli juga kan2..adui la..ifa2..gle sungguh!haha..sabo je la..takpe la..maknanya..ifa tak leh dah beli benda2 lain nie..sebab dah berhabis membeli tudung2 bawal aidijuma nie..=)

8 comments:

•♥ Myra ♥• said...

tudiaaa...macam borong dah! hehe..syok kan shopping kan? ohh..heaven ;))

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..banyaknye borong ifa..cantik2 kaler tudung tu..

Mama Zharfan said...

cun gak ni ;)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Eh, murah jugak eh tudung dia. Ingatkan mahal. Shag teringin nak pakai bawal tapi ada kawan Shag cakap muka Shag tak sesuai pakai bawal. Maybe sebab asyik pakai pashmina :P

Ijah EmoTemo said...

waaa best best! hehee ijah pun tgh mood nk beli shawl baru ngeee

tiefazatie said...

myra: hehe..best2..janji duit ada la..hihi..

lily: hee..sebab ifa memang jenis guna bawal je sis..hehe..maceh..=)

mz: cun sis..best2..hehe

shag: nie pun dah naik harga dear..dulu baru rm8 je tau..owh ye ke..xpe2..itu style kamu dah tue..hehe

ijah: kan2..best kan2..hehe..wah2..pasti ada yang cun nie nt..hee

nanakimie said...

bertambah koleksi:) ikutkan nak je nana beli tiap warna tau,hee...tp mikir duet,beli satu dua jela,hee...:)

tiefazatie said...

nanakimie: tau xpe..haha..boleh meroyan nie..haha..adui la kan2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...