Saturday, April 7, 2012

1st time bertuah dengan tupai.com.my! premiere screening movie The Cabin In The Woods..=)

salam peeps!hye2..syukur alhamdullilah..lepas ntah berapa banyak kali ifa join contest kat tupai nie..akhirnya..bertuah gak ifa nie..hee..tapi..untuk movie the cabin in the woods lagi nie..

adui la..bukan la ifa tamak ye..ifa try join je mana2 yang dapat..alhamdullilah..rezeki..tapi xsangka plak untuk movie yang sama nie..dah la premiere screening gak nie..kalu premium boleh tengok bila2 kan..tapi premiere screening nie..ifa bagi la kawan2 ifa yang lain kan..xpun c faez adik ifa tue pun..ok juga..sharing is caring..hee..=)


tapi kali nie premiere screening die kat TGV Sunway Piramid ye..memang dorang nie semua buat premiere screening pada waktu yang sama..tapi tempat yang lain2 eh?maaf le..mana la ifa tau kan..hihi..tapi..best tue dapat tiket free...jimat duit dah untuk tengok movie nie..ye la..rasanya..macam tiket wayang sekarang nie macam dah naik harga kan?betol ke x..xtau la..sebab ifa selalu tengok weekend..sah2 la mahal sikit daripada weekdays kan2..hee..

9 comments:

SyUhAdA said...

thniah ifa..rezeki la tu, dpt 2 movie yg sme..

tiefazatie said...

syuhada: tq dear..alhamdullilah..=)

alinac lover said...

best tu

nanakimie said...

congrats ifa:)

bg orgje,kalo nana pn bg kat mber2 or fmly^-^

tiefazatie said...

yong: mmg best..=)

nanakimie: tq dear..=)..yup..nak bagi adik2 diyana nie..sbb my bro ada exam nie..n jauh die ckp...hee

Mama Zharfan said...

congrats :)
movie screening memang khas utk org2 yg boleh attend..me konpem tak leh attend :p

tiefazatie said...

mz: tq sis..hee...=)

CTK said...

mmg best dpt tiket free kan..hehe

tiefazatie said...

ctk: aah..sgt best..jimat duit..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...