Monday, April 23, 2012

nasi kukus kelantan subang perdana..=)

salam peeps!hye2..pernah tak jumpa nasi kukus kelantan??kat subang perdana ada satu kedai nie..nama die nasi kukus kelantan subang perdana kalu tak silap la..hee..kak ai yang bawa ifa n cik nab lunch kat sini..masa nie diyana tak join sekali sebab ada keje..but ada je tapau kan untuk die..=)


sedap oww nasi kukus nie..hehe..ayam goreng berempah die sedap..sambal cili die pedas..kuah gulai die pun best!hee..harga nasi kukus nie kalu xsilap rm4.00 je..nasi die memang banyak la!puas hati makan..sampai kenyang nie..syukur..alhamdullilah..cik nab laju je makan..sebab kena selera kelantan die kan..hee..tapi btol la cik nab..nasi kukus kelantan nie memang sedap..tq kak ai..=)

9 comments:

Wanieys said...

Nasi kukus sedapnyer + plak ngan ayam grg berempah mmg ummpphh la heheee

S..U..D..@..I..S said...

kat sini pun ada nasi kukus sambal sotong kering sedap nyam2, ayam rempah pun sedap gak, daging hitam pun ada....

qina said...

Wahh sedapnya, telan air liur je nengok ehhe :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tgk gambar dah tau sedap tu..murah plak tu harga dia..

tiefazatie said...

wanieys: sedap sis..hehe..tau xpe..=)

sudis: wah..ya ka?..best tue kan2..hee..naa..daging hitam!suka2..hee

qina: hee..sabo2.

lily: mmg sedap sis..aah..murah kan..hee

IntaNBerliaN said...

murahnya... rm4 je yer...

MamaEma said...

berbaloi..sedap dan murah

nanakimie said...

nana selalu jugak beli nasi kukus neh.tp bukan yg sbg prdna ni la..hee....nana semua nasi yg ada ayam grg semuanya sedap:)

tiefazatie said...

intan: aah..syukur la ada jg yg murah nie kan..hee

mama ema: sgt2 berbaloi sis..hee

nanakimie: wah..ye ke..hihi..btol2..lg2 ayam berempah kan2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...