Tuesday, April 3, 2012

nandos hot peri-peri subang parade..=)

salam peeps!hye2..nak cte pasal picture last month gak!haha..nandos again..tapi kali nie kat subang parade yaa..makan dengan kak mel n diyana..dorang yang nak makan nie..hari jumaat kot..so harus la jalan makan jauh sikit ..hehe..

erm..nie la last ifa makan nandos eh..bosan dah nie..malas2..haha..tapi masa nie ifa makan hot peri-peri la..baru la berbaloi2 kan dengan harga yang dibayar..tapi kan..serius ice lemon tea die best gle!pastu boleh refill suka2 hati kan...lagi la best..hihi..




serius memang la best gle hot peri-peri nie..tapi kalu balik2 la makan nie je..sah2 la bosan kan2...adui la..ifa nie memang..xleh la makan benda sama je..cepat bosan kot..hehe..tapi rasa die memang la xleh dapat kat tempat lain..tengok la nanti kalu2 c diyana ttbe nak makan nandos nie..konpem2 la ifa pun kena makan..haha..

p/s: pahal la xde sos cili kat nandos eh?kena bawa sendiri ke?ifa suka makan sos cili ngan ayam..buat apa nak letak lagi sos peri-peri kat ayam tue lagi padahal dah ada??xpaham motif itu..=p

10 comments:

Cik Yana said...

Lame tak datang belog ni. Cantik gile belog ni sekarang :)

Hee~ cik Yana pernah jugak makan nandos hot peri-peri tu time kaya dengan duit PTPTN dulu. Hehehe~

Nak Handphone case comel?

icee-yah said...

SOS TAMOTO ICEE ADE KAN..HUHU:)

Mama Zharfan said...

yum yum sedapnya..my fav ni :)

tiefazatie said...

cik yana: hee..tq..bese2 je la..malu ai..hihi..

ala..ifa pun bukan selalu sgt pun..ble ada duit pergi la..tp selalu ikut c diyana je..hihi

icee: hehe..ye ke?

mz:sedap kan..tau2..hee..=)

nanakimie said...

bagusla ifa share tmpt2 mkn neh,m'buatkan nana ase m'buak2 nk p try,hee....tp betul ke xde sos ifa?olo,xsedapla....

tiefazatie said...

nanakimie: haha...xde idea lain kan..nie je mampu cte..hehe..erm..aah..sos die sos peri2 tue segala je la..

Myra Jay said...

Akak tak leh nak telan la nando's ni tak tau nape..
Mungkin sebab sos cili takdak kot..heheee

tiefazatie said...

myra jay: haha..ifa pun sis..rasa macam nak bawa sos cili sendiri nie..hehe

CTK said...

wah...xpernah pon mkn nandos ni....kamu da bosn pulak???hehehe

tiefazatie said...

ctk: hee..try la nt dear..haha..sbb dh mcm selalu sgt kan..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...