Sunday, April 15, 2012

kedai depan padang ada air soda ceria!

salam peeps!hye2..korang pernah jumpa tak air soda ceria??meh2 ifa nak cerita nie..hee..tapi kan..ifa tak tahu apa nama kedai die..yang ifa tau nina panggil kedai depan padang..hehe..dekat ngan umah diyana nie..so,malam jumaat haritue kteorang dinner situ..


korang pernah tak minum air soda ceria??nie la die rupanya..hehe..nie sebelum dicampurkan dengan air soda yaa..sebenarnya boleh je kot kte buat sendiri..sebab senang la sangat cara nak buat nie..letak susu pekat..ais..aiskrim vanila..sirap..pastu campur je dengan air soda!maka,jadi la air soda ceria!hehe..ifa rasa sebenarnya macam air bandung moden sikit la..hehe..


nie lak rupa lepas ifa dah tambah air soda..pastu aiskrim dah kena makan dulu..air pun dah tinggal separuh..hehe..ok la..not bad..tapi tak leh minum selalu yaa..manis2..hee..


owh yaa...ifa makan bihun tomyam masa tue..sedap gak tomyam nie..hee..habis ifa makan..cuma tak larat nak habiskan sup tomyam nie..penuh dah perut..hihi..so,ifa nak tanya..korang pernah tak jumpa air soda ceria nie?mana tahu sama tapi lain nama nie..hee..

8 comments:

Lily said...

Wah, sedapnya. Lapar pulak rasa :D

Nida Mohd said...

pernah minum air soda camni tapi campur air soda ngan fullcream atau low fat milk..ssedap jgk..cuma takde eskrem.. ;)

aisya said...

sedapnye.. kalau kat bangi ni ada air yg rasa macam aiskrim tropicana tu.. ntah apa nama air tu, lupa dh..

tiefazatie said...

lily: sgt sedap nie..hehe

nida: owh..ok gak tue kan..hee

aisya: wah...ye ke..mcm2 jenis air org buat kan2..hee

Ijah EmoTemo said...

nmpk pun sedap!! nk try buat sendiri la hihihi

tiefazatie said...

ijah: sila2..hee..senang je kan..

MamaEma said...

terliur dgn air tu

tiefazatie said...

mama ema: hee..sedap kan..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...