Sunday, April 8, 2012

hari-hari bersama johnson's rm100,000..korang join ke tak?

salam peeps!hye2..erm..semalam diyana ajak keluar jap untuk beli pasir kucing kan..so,kami pun pergi la selayang mall kejap ngan nina la..sah2 la nina cuti sekrang nie kan2..ye ah..dah kul 900malam kot masa tue...haha..cepat2 je keluar dari umah nie..takut tutup kedai ah..hehe..

kebetulan plak lotion ifa nak habis dah..sebab sekarang pun dah main ketuk2 nie untuk keluarkan saki baki lotion yang ada..hehe..so,ifa nak beli lotion la..then teringat yang johnson's ada buat contest hari-hari bersama johnson's rm100,000 kan..apa lagi..mencari la lotion johnson's kat watson!

haha..ntah pape je..padahal lama dah kot ifa xguna lotion johnson's nie..ifa suka lagi guna nivea nie..lama gle dah guna nivea..johnson's nie lotion waktu zaman sekolah je..hehe..tapi..disebabkan teringin join kontest nie kan..so,suka2 je kan bantai beli lotion johnson's nie..haha..adui la..ifa2..ngam2 je nie cukup syarat minimum rm15.00..sebab lotion nie ifa beli rm17.90..free lagi lotion botol kecik tau..ok la tue kan2..so,boleh letak kat opis yang lotion kecik tue..hee..


hee..insyaallah,harinie nak pos terus la!hee..join suka2 je..ada rezeki..ada la kan2..doakan ifa ye kawan2..hee..kalu nak join...join la!hee..=)

8 comments:

Zefa NorAsmara said...

Semoga berjaya ifa.. :D

miya said...

haha.. skrg mmg Nivea jd pilihan. agaknya semua org sama, main ketuk2. pastu terbalikkan botol.haha

tiefazatie said...

zefa: tq sis..=)

miya: hehe..kan2..haha..syg tue sis..ada gak masih di bwh tue..hehe

Mama Zharfan said...

good luck ifa! biasanya jenis yg ranking2 ni susah nak bertepatan dgn jwpn sebenar (panel hakim/popular votes), anyway, no harm joining :) hadiah pun besh :)

tiefazatie said...

mz: tq sis!hehe..tau..kebetulan je nak beli lotion kan..so,saja je beli utk join suka2..hehe..=D

nanakimie said...

gudluck ifa!xpenah lg nana join contest mcm neh:)

CTK said...

kamu mmg suka join contest kn...hehehe...gudluck ye :D

tiefazatie said...

nanakimie: tq dear!hee..ifa pun xpernah lagi..baru 1st..haha

ctk: hee..cuba nasib je dear..tq..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...