Monday, April 2, 2012

try test menu lain nandos..angry mango burger!

salam peeps!hye2..erm..picture nie lama dah..tapi nak gak jadikan entry nie..haha...ok pe..janji ada cte kan2..hee..erm..haritue masa tengok cte apa ntah..lupa dah..sebulan lepas kot..haha..tapi kat times  square la..tue yang c diyana nie konpem2 la ajak makan kat nandos..adui la..bosan2...haha..

bukan apa..mahal tue boleh la tahan mahal..pastu balik2 makan benda sama..tue yang bosan..T_T..so masa tue ifa try la makan benda lain lak..angry mango burger kalu xsilap ifa la..hee..sos die ada buah mangga la nie..ok la gak..tapi..roti die tue..cepat kenyang!haha..tapi makan masa panas2 ok la..punya la payah nak abes kan roti die..daging die nipis n kecik so dah abes dulu!miahaha..tapi macam xberapa menarik je nie presentation die..boleh x?haha..



erm..xtau la kenapa..bosan dah ifa makan nandos nie..haha..macam ifa cakap..sama je menu die yang ifa suka makan n rasa ok n just nice la dengan harga die..ifa nie suka try macam2 menu yang ada..baru la thrill kan2..kalu balik2 makan menu yang sama..macam xbest di situ..haha..tapi kalu dah berani try yang lain..kena la terima je apa yang kte rasa kan2..hee..=)

10 comments:

Syuhada said...

X lunch lagi ni.....terliur dibuatnya....slurp slurpeee....

tiefazatie said...

syuhada: ye ke..ala..cian die..sabo2..jap lgi g lunch eh..=)

alinac lover said...

hehe..mcm mango la ek

bunga_rose said...

betul tu, presentation makan dia cam tak menarik hihhi...

akak jenis yg makan menu yg sama je.. sbb tak sanggup terima hakikat klu order menda lain pastu tak sedap hahaha..

MamaEma said...

tak pernah pun cuba nandos..

nida husna said...

xpenah mkn kat nondos huhuhu.

Puan Besar Shag Yahaya said...

Macam tak best je menu ni. Haha :D Shag memang tak layan Nandos :P

tiefazatie said...

yong: aah..hehe

bunga_rose: tau xpe..adui la..huhu..owh..hee..ifa suka je try2 nie..biar pun nt xberkenan nie..haha

mamaema: try la nt sis..=)

nida: nt try la..bkn selalu kan2..

shag: sos die best la..hee..owh..ye ke..ifa sbb ikut kn c diyana nie je..haha

fatin hanani said...

hehe..
nk ckp yg fatin x pernah dgr nama mknn ni hehe
hulu kan ngee.. :P

tiefazatie said...

fatin: ala..xde la..sebab fatin xpernah jumpa kan2..hee..nie dh tau leh try..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...