Thursday, December 2, 2010

Bloglarian!



hye peeps!ehem2..ifa kena tag oleh c pakcik naz nie..haha..=p
ifa kena lagi jawab soalan nie...adeh..

saya suka berblogwalking kerana blog ifa tak fames kalu tak blogwalking takde orang nak datang la...disamping itu ifa boleh juga dapat kawan-kawan baru sambil isi masa yang ada nie..

hihi..okie la..ifa nak tag...
mamazharfan
nadia
miza yusof

kalu yang lain2 nak join pun boleh tau!cam best je nie..hihi..
mekaseh ye pakcik naz..keke...=p
jum terjah sini dan sini juga!

11 comments:

tiefazatie said...

okie dah join!tq pakcik naz..hihi

Mama Zharfan said...

eh..dh famous tau blog ifa ni :) getting famous and famous day by day tau!!!! congrats yer :)

tiefazatie said...

mz: haha..mana ada la sis..org tau ifa nie gle kontest/ga ja nie..haha..blog sis lagi famous amous nie..ifa suka blog sis!hihi..tq sis..jum masuk bloglarian nie sis..hihi..=)

Pink Pearl Lady said...

la tak famous lg ka blog sy ye laaa tak famous lg...

tiefazatie said...

pink: blum wak eh...kalu ifa xblogwalking..adeh...teruk gle uv trafik..sob3..

Miza Yusof said...

semua orang kenal ifa ni.
ifa femes tau :)
thanks tag miza :)

tiefazatie said...

miza: aiyak.mana ada la.wat lawak ke?huhu.xde la.sob2.welcome2.ok je darl.=)

BlogLarian said...

Assalam, terima kasih kerana sudi menyertai Senarai Blog BlogLarian. Blog anda akan dimasukkan tak lama lagi. Terima kasih

tiefazatie said...

BL: tq so much!hihi

Miza Yusof said...

ifa, miza datang amek tag ni. baru terhegeh-hegeh nak buat. hehe :)

tiefazatie said...

miza: ye lalink..amik la..hihi..ok ja bha..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...