Thursday, June 2, 2011

BE IKEA dah jadi ME lah plak..=(

salam peeps!hye2..ifa dah agak dah nie..sebab lama dah xnampak BE yang ifa dapat nie muncul kat blog nie..so memang dah tanda2 nak ME la tue..so akhirnya..ME gak 1BE ifa nie..earning pun xseberapa nie..xtau la nape..trafik ifa teruk bebenor kot..haha..tapi at least earning kali nie better than this one la..hee..tapi ifa risau gak yang BE lagi 2 ketol tue jadi ME gak..huhu..sebab dah lama gle xkuar joget2..pastu earning pun dah statik je nie..

BE c ikea nie xde la lama mana ifa dapat...dah tue diam lagi banyak dari munculkan diri kan..haha..earning pun ciput je la..dapat la rm12.86 kali nie..syukur alhamdullilah..rezeki juga..daripada xde langsung kan..sikit2 lama2 jadi bukit..insyaallah..ifa kena kumpul earning pelan2 la camnie..sebab sekarang memang BE dah la ciput..earning pun ciput gak..hihi..lama lagi la baru dapat cashout nie..=p

nie lak trafik blog ifa yang suka hati nie..hihi..yang trafik jatuh bebenor tue sebab ifa balik kampung..pastu xon9 kan..hihi..even ada je entry autopublish..tapi sebab tak blogwalking..xleh gak..maklum la..blog ikan bilis kan..hee...so memang turun naik ikut mood ifa la..hihi..papepun..tq so much ye kawan2 yang sudi gak singgah blog kecik ifa yang xseberapa nie..=)

bila la ifa nak dapat BE yang best2 nie en.nuffnang..lama dah ifa xdapat earning yang mantap2 nie..nie semua ciput je...memang kena banyak2 sabar la nie mengumpul...hihi..jeles sungguh tengok kawan2 yang BE ciput tapi earning mencanak2...sebab iklan BE tue sentiasa ada je..yang ifa nie..cam chipsmore..haha..so pakcik nuff..sila2 la ajak pengiklan mantap pilih blog ifa nie..1 pun xpe maa..hihi..=)

9 comments:

perondajaketbiru74 said...

As salam...sabar lah bah itu kan rezeki jgk atleast ko ada jgk BE

tiefazatie said...

peronda: wasalam..iya bha bro..rilek juga nie..btol2..at least ada jg BE..tq bro..=)

Lin Azlina said...

arini ikea dah me...sikit jer baru...

tiefazatie said...

lin: aah sis..earning ifa pun ciput je tue..haha..

Mama Zharfan said...

me satu ajer BE, so far oklah, dh lebih RM50
anje mama balqis ada 5-6 BE, byk dh cecah RM100 lebih setaip BE tu..besh kan gitu heheh
me tak pernah dpt BE bersusun, paling byk pernah dpt 2 kot pd satu2 masa :p cian me :p

fyna said...

byk tue....
;)



jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Ummu Ukasyah said...

Assalammualaikum..

jom join..

http://www.mizayusof.com/2011/06/1st-giveaway-from-mizayusofcom.html

kiwi said...

ok la tu, ade jugak kan :)

tiefazatie said...

mz: ok la tue sis..mantap ow..ifa nie ciput...trafik pun ciput..hihi..pergh..best gle mamabalqis dpt earning mantap gitu..ifa xpernah pun gitu..hee..sis xpe..biar sikit..tp earning mantap..hee

fyna: yeke??haha..=)

ummu: wasalam..tq..ifa mmg dh join..hee

kiwi: hee..aah..syukur2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...