Thursday, June 2, 2011

buffered earning hilang pasti berganti | yeay! M&M Vote & Win yang comel jadi BE baru..=)

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!hye2...omg!syukur alhamdullilah..xsangka..baru je c ikea nie jadi ME..pada masa yang sama en.nuffnang & M&M vote & win terus ganti jadi buffered earning ifa yang baru tau..tq so much M&M and nuffnang!hihi..memang ifa dah perasan yang M&M tue ada je semalam kat bahagian LR ifa tue..tapi xnak la berharap lebih2..sebab macam jarang jumpa je kat blog orang lain sepanjang ifa blogwalking semalam..tapi..alhamdulllilah..rezeki ifa rupanya..syukur...=)..maklum la...BE yang ada pun macam nak ME dah..sebab xmuncul2 dah pun..T_T

so..ini la die BE yang ke-30 aka yang ke-10 untuk tahun 2011 nie la..haha..sikit je blog ifa baru dapat tahun nie..earning pun ciput...hihi..BE baru ifa ialah M&M vote & Win!sangat la comel tau BE nie..haha..sila la vote!korang boleh menang hadiah yang best!ifa xtipu weh..serius..dah la boleh vote banyak kali ikut suka korang..hihi..die pilih hadiah randomly..so just try ur luck peeps!ifa pun ak try gak..hihi..sape xmo hadiah best!

neway..tq so much nuffnang dan juga M&M Vote & Win!!1st earning ifa daripada BE nie ialah 92sen..banyak dah tue weh..best2..hihi...tapi..en.nuff dan pengiklan2..boleh ja bagi lagi banyak2 BE pada blog kecik ifa nie..!ifa mau buat collection untuk tahun nie..maklum la..earning ciput je..so kena la mengumpul banyak2 dulu..pastu dah la BE yang ifa dapat semua kat LR nie..ntah bila la bahagian LB dan SS nak dapat lak..cian dorang..hee

uv trafik blog ifa??jangan tanya la..tengok pun tahu..haha..punya la hancur gila..lagi2 bila xon9 masa balik kampung tue..haha..papepun..tq so much M&M sebab sudi gak pilih blog ifa nie..n tq gak pada kawan2 ifa yang suka datang jenguk blog ntah pape ifa nie..hee..uv trafik semalam tinggi sebab ifa blogwalking la..pe lagi..haha

ifa sangat suka BE baru nie..sebab sangat la cumil!hihi..moga earning ifa akan terus bertambah lagi..boleh la ifa cashout lagi nanti..tue xtau la bila..sudah earning ciput je..so kita kumpul dan terus kumpul!hihi...so apa lagi..meh la pilih blog ifa nie pengiklan2 yang best..=p..pilih la bahagian lain lak..LR ke..xpun SS..c SS tue memang xpernah pun dapat BE lagi tue..kesian..T_T

kepada en.nuff dan juga pengiklan2 yang disayangi..meh la bagi lagi BE baru ye..nanti boleh famous2 lagi kat blog ifa nie..sebab nanti ifa buat entry lagi..siap puji2 korang lagi..hehe..=)

p/s: my 10th buffered earning for 2011..ngeh2~

8 comments:

Nana said...

akk ni tgu satu be jadi me br ingt nk cash kan

Ijah EmoTemo said...

tahniah ifa :)

ijah baru je ada 1 be tgh running itu pun siput je berjalan nilai dia :'(

Mama Zharfan said...

congrats ifa!! murah rezeki ifa :)

tiefazatie said...

nana: wah..best la sis..ifa..xmampu..huhu

ijah: tq dear..ala..ifa pun ciput je earning nie..haha

mz: tq sis..alhamdulllilah sis..ada juga dari tiada kan..=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..!

tiefazatie said...

lily: tq sis..=)

hanani said...

tahniah,saya pun dapat BE M&M's ni. :) salam kenal.. :)

Jom baca ni :TV Al-hijrah kini di saluran Astro 114. Kitab Cinta dan Cinderella Man the best.

tiefazatie said...

hanani: tq..wah..tahniah2..salam kenal jg..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...