Friday, June 24, 2011

alhamdullilah..cd bacaan ayat2 suci al-quran sampai dengan selamat | hadiah lagi 1 stuck kat poslaju lagi..huhu

salam pagi kawan2...morning!hee..alhamdullilah..semalam sampai dah hadiah daripada cikgu areef nie..memang cikgu areef ada inform ifa cakap dah pos nie..tq so much ye cikgu areef..hadiah ifa dah terima dengan selamat nie..ok je cd bacaan ayat2 suci al-quran tue..syukur la xpecah nie..hehe..posmen nie bukan boleh percaya kan2..banyak kali dah ifa kena hadiah2 ifa pecah berderai nie..

hee..buka2 pintu je ada dah sampul nie kat peti surat..
ntah bila masa posmen datang..xperasan pun..huhu

pastu ada juga sticky notes drpd poslaju..lagi hampeh..
xdengar pun hon die..waa..kena amik hari ahad nanti la..
lambat lagi la dapat hadiah lagi 1 nie..sob2..
tue hadiah rezeki untuk mak ifa kalu xsilap..=)

nie la die cd bacaan ayat2 suci alquran yang ifa dapat drpd cikgu areef..
maceh cikgu..=)
alahai keta my ayah xde plak player cd nie..haha..
so boleh dengar dalam umah je la..=)
makdek ifa dah amik dulu nak dengar..hehe..
maklum la..ada macam2 ek kat hostel budak2 yang makdek mengajar..
opss..xleh lebih2..mati ifa kang makdek marah..hehe

owh ye..ada cte sedih tau masa ifa keluar nak bagi kucing2 ifa makan nie..
sob2..nt malam ifa publish cte tue..huhu..

boleh tolong undi blog tiefazatie jika anda suka..=)

7 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Best gak klu rajin ikut contest & GA ni kan..Tahniah sekali lg ye.. ;)

Edy Zaidi said...

insaf jap tgk hadiah tu...hehe

alinac lover said...

tahniah dpt hadiah :)

tiefazatie said...

lily: aah sis..insyaallah..ada la sangkut gak sikit2 rezeki nie..=)

edy: hehe...pe la bro nie..

yong: mekaseh dear..=)

Mama Zharfan said...

mine may be dh sampai kat ofis ari ni--tak masuk ofis heheh me dpt buku :)

Areef Ibn Naim said...

salam,

alhamdulillah, hadiah tu dh smpi... hrp suka yer... n hrp cd tu tkde mslh apa2, sbb dh lm beli n tersimpan jer... takut tk blh play ker, tp hr tu sblm pos dh cuba play ok :) mg ada manfaat utk semua...

tiefazatie said...

mz: owh..hee..ok la tue..hehe..

areef: salam cikgu..hee..suka2..ok je..hee..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...