Wednesday, June 15, 2011

CsP nak bagi hadiah!!!


hye peeps!
ifa nak CsP bagi hadiah kat ifa..ngeh2...=)

serius ingatkan padlie emo btol2 xleh terima nie..sekali lain nie..hihi..tapi btol la pe yang padlie cakap tue..nama pun bola kan..mana la kte boleh predict nak jadi pe..dah bola tue nak masuk..tapi kalu daudsu tak tanduk pun..ada gak player terengganu yang lain kat belakang tue boleh tandukkan..cuma..daudsu tue..penyebab je kan..=)..pastu padlie selitkan gak menegur attitude penyokong dan juga pasal keselamatan diri kat jalan raya..betol la semua tue..ifa sokong..=)..eh..dah cam rumusan karangan je nie..hihi..jangan marah...

bagi ifa ur blog dah cukup nice n simple dah..xberat nak loading..template pun ok..xde widget2 mengarut2..ok dah la..xyah tukar pun xpe..janji benda2 penting ada dah..=)

ifa nak tag
innanie
nadia
mamazharfan

owh yaa..ifa xmo diundi untuk hadiah tajaan pembelian domain setahun tue..
ifa lagi berkenan dengan FM swiss n novel tue..hihi..=)

5 comments:

tiefazatie said...

moga ada rezeki ifa..=)
dpt FM swiss pun ok bha..hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

good luck..moga ada rezeki utk dpt FM swiss tu.. ;)

tiefazatie said...

lily: tq sis..amin..mudah2an..=)

padlie said...

Terima kasih kerana sertai GA padlie.. Good luck! :) Moga dapat apa yg dihajatkan..

tiefazatie said...

padlie: sama2..tq..moga2..amin..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...