Tuesday, June 14, 2011

gift voucher rm10 dah sampai..=)

update!

so sori sis eT..bukan sis ek bagi voucher nie..aiyak..ifa ingat sis..sebab cam dengan sis je ifa dapat voucher nie..so00ooo sorry sis..ifa tukar dh n3 nie ek..

salam peeps!hye2..hee..pelik ifa..kalu sekali dah sampai hadiah nie..kang berturut2 la sampai hadiah yang lain..hihi..syukur2..tapi kalu xde hadiah langsung..punya la lama nak tunggu sampai nie..haha..tapi kan..ifa sebenarnya xtau sape bagi nie..waaa..sudah la salah orang..selamba je ckp sis eT nie..sori again sis..ifa dah update n3 nie..

neway susah2 je nie siap pos nie..sebab ada yang pernah ifa dapat..just anta by email je nie..hihi..thanx yaa...=)

nie la die gift voucher tue..=)
kalu nak guna just bagi number code tue je ke?
pastu ifa rasa kalu ifa xguna..baik ifa bagi sape2 yang nak kan?
tapi ada ke yang nak nie?hihi..kalu ada yang nak..bagitau la..
tapi ifa kena cari la sape yg bagi nie..
sebab xde details pape nie..voucher nie semata..T_T

ok dah tau..tq sis intan..=)
tapi serius ifa xingat pun ifa ada bagi details nie..haha
tq ye durafashion..sori ifa xalert nie..hee

12 comments:

shopping2u said...

best nye dpt adiah kn,xkisah la adiah apa pun janji free =.="

aDieyZa said...

bestnyer dapat voucher percuma!

kiwi said...

tak pernah dapat voucher, nway congratz. ifa memang bertuah selalu :)

Mama Zharfan said...

menang voucher nak kena spend duit la plak kan..aiseh...tak berapa besh tu :p

icee-yah said...

dura fashion tu kat ane ifa?

tiefazatie said...

shopping2u: aah..hee..

adieyza: hee..tp xtau nk beli apa..hihi

kiwi: ye ke..xpe..kalu nak nie..ifa blh bagi je kalu owner die ok..hehe..tq dear..

mz: haha..itu la..ifa nie dah la sengkek sis..hihi..tue ingat kalu leh..bagi je sape2 yg nak..=)

icee: on9 nie icee..nt ifa cek ek..=)

IntaNBerliaN said...

ooo voucher ni ke ifa.. tu dura fashion yg bagi... ohya, akak ada buat entry pasal ni.. tgk dkt link akak ni, nanti ifa blh chek link sapa yg bg voucher ni yer.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/06/dapat-cash-rebate-voucher-may-2011.html

tiefazatie said...

intan: aah sis..blur ifa..haha..owh ok sis..tq ye..=)

ijam ismail said...

wahhhh...langkah kanan...
tahniah lg hehe..
=)

tiefazatie said...

ijam: hee..alhamdullilah..rezeki kan..tq..=)

eT said...

tahniah...anyway utk ga izdiharshoppe, ifa ada bg email x?
nk send hadiah voucher nih...
bg kt et.bak82@gmail.com...tq

tiefazatie said...

eT: tq sis..ada je sis..lama dah rasanya..sis xdpt meh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...