Friday, June 24, 2011

korang dah claim kupon pizzahut viva rm33 tak??cepat2 harinie last! | ifa dah claim semalam..hehe..

salam peeps!hye2..korang dah claim pizzahut viva murah guna kupon x weh??hari nie last tau!kalu sape2 yang nak makan pizzahut murah nie..cepat2 la print kupon nie!!hihi..dalam banyak2 fasfood...pizzahut nie la last choice ok..sebab mahal..pastu bukan sama pun yang kte beli ngan gambar pizza die..bagus buat sendiri..lagi puas hati!haha..

rupa-rupanya..untuk tahun 2011 nie..nie la baru 1st time makan pizzahut!haha..itu pun sebab ada offer murah guna kupon yang kena print nie..haha..last ifa makan..bulan december 2010 ok..ada lagi entry die nie hah..adoi la..nampak bebenor kemahalan die tue sampai rare gle beli nie..haha..lagipun..ifa rasa..cam kecewa je makan nie..sebab xsama cam kat iklan kupon die..haha..best lagi McD n KFC tau..puas hati ai..haha..

papepun..mekaseh bebanyak..pada makdek kesayangan ifa..kerana sudi membelanja kami nie..hehe..makdek pun ada makan gak sekali la..makdek lepak umah kami semalam..hihi..moh le kte usha picture pizza yang sempat ditangkap ye..hihi

nie la die kupon yang ifa print semalam..hehe..
nak print x?last hari nie!meh sini cepat kawan2!

nie le resit die..hehe..ifa beli take away la..
ramai lagi kerabat2 kat umah tue tunggu nie..haha
total bayar rm35.00 ye kawan2..rm2.00 tue tax le cam bese..
xde add on apa pun..haha..cakap nak murah kan2..
boleh la tahan murah nie..kira 1 pizza rm11 nie..
garlic bread yang 2 ketul tue free le gamaknya..haha..pandai2 je ifa..=p
tapi yang hampehnya..cakap 14minit ye miss..
banyak la ko!30minit aku tunggu mangkuk!ntah pape nie..
orang bukan ada pun makan kat pizzahut tue..
tapi servis lembab gle!apa ko punya tukang wat pizza tido ke?
sudah pizza topping kedekut gle!menyirap je ak..
ala..kalu beli yang harga biasa pun sama je nie..xde beza pun..
tue la sebab ifa malas beli pizzahut nie..tapi..
disebabkan tergoda kan harga murah nie..beli gak..
lagipun dah lebih 6bulan xmakan pizzahut yang xhot nie..haha
jum la usha rupa bentuk pizza viva nie..
tapi cam lebih kurang rupa pizzahut cheesy 6 dulu la..

chicken viva

seafood viva

beef viva

picture garlic bread xsempat snap..haha..dah kena balun awal2..
lagipun ifa siap gi beli vono mushroom cheese soup tue..
pastu bancuh je ngan air panas..hehe..ada gak beli air a&w 1 botol..
beli kat hock kee seng ye..bukan pizzahut..hahaha

haha..adoi la..ifa tertipu nie..tengok ah..topping die xfull pun..bukan ke viva nie topping die full sampai tepi2 pizza tue..konpius ifa la..pastu pizza nie nipis je nie..cam ala2 thin crust..tapi xde la crusty..still gebu2 tepi die tue..bila sejuk liat gle..haha..nasib baik la murah...xde la ifa nak beli selalu nie..sedap lagi pizzahut cheesy 6 dulu tau..

kteorang siap kira tau..sebatang sosej pun xhabis untuk 1 pizza regular nie rasanya..haha..sebatang ketam tue pun xhabis gak untuk 1 pizza regular nie..nenas tue pun..berapa la sangat..bawang tue lagi la..haha..adoi la..pizzahut2...ko tunggu tahun depan la..baru la beli lagi..tue pun kalu ada kuar yang best lagi..haha

nie kira sambut belated fathers day la kan ayah..padahal ayah xsuka pun makan pizza nie..haha..ifa nak spend sebenarnya..tapi makdek dah offer diri nak spend kami semua nie..rezeki jangan ditolak kan2..hee..mekaseh bebanyak makdek kesayangan..sayang makdek..=)

boleh tolong undi blog tiefazatie jika anda suka..=)

14 comments:

KSWSK said...

tapikan slalunya lau yg guna kupon2 ni dia puya topping tu mcm sikit jer..mencik tau..hehehehehe

b a m b a m ' s said...

nak beli jugak..tp gaji x msk lg..wawaaaaa~ nak kena korek tabung ker tak ekkk?? huhuhu

tiefazatie said...

kswsk: ala..kalu beli bese pun sama je nie..haha

bambam: hee..alolo..suh org belanja la dear..hihi

Fathiah Hamim said...

rimas pi pizza hut tuh la, lembab. delivery pun sama

DeQWa said...

tak pg pun,rasenye xmurah sgt kot...rege sama jer....td ade membe2 opis share beli tadi...org ramai gler...maklum la gov baru gaji kan....sy tgk jer...kikikiki

alinac lover said...

tu la..kedekut gila kan.. sket giler inti dia..geram je tgk huhu

tiefazatie said...

fathiah: kan2..haha

deqwa: boleh la thn murah sis..save gak rm23.40..haha..dr harga biasa tue..xhingin ifa beli tau...

yong: kan2...ifa pun sakit hati..haha..ble la nak pandai wat pizza sendiri nie..hehe

misyamissyou said...

aduhh! tergugat iman!!

tiefazatie said...

misya: sabo2..g cpt beli..sempat lg print..hehe

Mama Zharfan said...

topping memang sikit tu...ish ish ish

nanakimie said...

sedapnya!tempat nana xde piza...huhu..kalo x lama dah print neh.hehe...

tiefazatie said...

mz: kan sis..huhu..sabo je la..

nana: hee..mmg sdp mkn panas2..haha..owh ye ke..xpe..lain kali lak..hee

meoww cat said...

lain bebenor rupa cam dalam kupon..dalam kupon tu sos die melimpah2..

tiefazatie said...

meoww cat: kan2..lain kan..haha..adoi la..kena tipu lagi..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...