Tuesday, June 14, 2011

GiveAway EdY : Jangan Main-main!


hye peeps!
ifa xmo main-main nie..suka-suka ja..hihi..
janji ifa dapat main-main hadiah yang edy nak bagi nanti cukup la..=p
ifa pun nak buat pantun main-main untuk edy nie..
meh baca sambil main-main..=)

blog edy sekarang meriah belaka,
kerana ada membuat giveaway yang best gle ,
entri perlu dibuat ada tajuknya,
GiveAway EdY : Jangan Main-main! itu saje.

jangan lupa masukkan banner smart ini,
letak di entri dan linkkannya juga,
lagi satu benda paling penting ni,
jangan lupa follow blognya juga.

ifa kena tag seorang kawan,
siapaka die orang yang bertuah itu,
ifa nak tag amira yang rajin,
konpem die tahu sebab ifa bagitau.

siap la sudah semua syaratnya,
eh,satu benda kena buat lagi,
jangan lupa tinggalkan link anda,
pastinya di komen entri giveaway ini.

setiap permulaan ada pengakhiran,
tarikh akhirnya 1159pagi pada 14jun2011 ya,
jangan malu jangan segan,
mari semua memeriahkannya.

tumblin' monkeys menjadi idamanku,
mandi tak basah tido tak lena,
hingga mimpi mengigau-ngigau,
bahagianya hidup kalau ada tuah c ifa..=)

13 comments:

tiefazatie said...

moga ada rezeki ifa..=)

amiraliyana said...

wahh.. siap berpantun bagai.. =)
tq tag. mira dah join lama dah. ngeee.. kalau join apa2 tag la lagi eh. hee tgh bersemangat nak join+takdak benda nk buat..=)

tiefazatie said...

mira: hee..cuba nasib..aiyak..ye ke..nt ifa cari org lain la..hihi..insyaallah..=)

Edy Zaidi said...

thanks sudi join giveaway ni...sorry lambat comment...busy sikit lately...apa2pun good luck yer...:)

tiefazatie said...

edy: welcome..xpe..paham juga..tq..=)

butterflyana said...

Good Luck! :)

tiefazatie said...

yana: tq dear..=)

IntaNBerliaN said...

tahniah

http://danielzaidi.blogspot.com/2011/06/pemenang-giveaway-edy-jangan-main-main.html

tiefazatie said...

intan berlian: wah..tq sis inform ifa..=)

solomolo said...

congrats !!!~

tiefazatie said...

solomolo: tq wak!

~~@lyci@~~ said...

tq inform.. tahniah jugak yer ;)

tiefazatie said...

alycia: welcome sis..tq..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...