Wednesday, June 1, 2011

blazer nie datang dari jauh tau! |kuching,sarawak..=)

salam peeps!hye2..hee..now ifa nak cerita pasal 2nd parcel yang ifa dapat semalam ye..parcel nie dari jauh tau...kuching,sarawak!hihi..so..harus la ia daripada miss zahidah tau!tq so much dear!kalu kawan2 ingat lagi..yang ifa dapat double rezeki daripada zahidah haritue..ini la die hadiahnya..=)

alhamdullilah..miss zahidah balut parcel nie dengan cermat sekali..so xterkoyak pun tau..masih terpelihara dengan baik..tq dear =)..bagus tol..teringat masa ifa nak pos barang balik umah dulu2..gaya gini gak ifa balut kotak2 ifa..hihi..

kenapa ifa pilih blazer nie even ifa tau xberapa sesuai pun ngan ifa nie..sebab ifa comel n tinggi nie..kunun la..haha..ngam2 je ifa pakai nie..tapi kentot lak ngan ifa..hihi..sebenarnya..ifa terfikir nak bagi my sis c aziema tue..kan die baru masuk asasi law kat uitm tue..boleh je die nak gedik2 pakai blazer nie nanti kan..sebab die pun kecik n pendek..so ngam la ngan die..hihi..sharing is caring maa..xsalah kan bagi my sis lak hadiah kali nie..=)..tapi xtau la die tue sayang kat ifa ke tidak..haha

taa-daa nie la die parcel itu..
nie pun amik masa 1 hari je tau..hihi..best2..dapat cepat hadiah nie..
mantap lak ttbe poslaju nie lepas ifa bising2..=p
sangat kemas kan balutan die..siap ada solatep2 lagi keliling parcel..=)
tq so much dear!

naa..nie la die blazer itu..ifa pilih nak yang nie..
ifa dapat sebab join contest preloved item to let go
pastu lagi 1 tue.. ifa rasa beg mekap kot kan..hihi..sori kalu salah ek..
tue lak sebab ifa join popkuiz miss zahidah

nie la rupa bentuk blazer itu...smart kan2..=)
ada 1 button je..pastu ada tali2 lagi u..hee
sesuai bebenor la ngan c aziema tue..
thanx again dear!sangat suka dapat dah hadiah nie..=)

p/s: lepas nie..lama bebenor la lagi ifa nak dapat hadiah sampai kat umah nie..haha..sebab sikit je ifa bertuah untuk bulan mei..=p

10 comments:

tiefazatie said...

tq so much dear..=)

Anati Soki said...

ifa... wa.. kamu ni super lucky.. hehehe..slalu memnng contest n GA> hehehehe.. anat punya hadiah GA pun anat belum post lg.. hehehe.. sorryt au.. lmbt ckit.. baru balik bercuti .:)

tiefazatie said...

anat: hihi..xde la super lucky dear..bese2 je pun..kebetulan nie hadiah smp sama2..tapi time menang lain2..hee..ok je..xpe2..phm2..hii..=)

mama_umar_maryam said...

nice ifa! baju used klu elok dijage akan nmpk elok je,blhla melaram pasni ;)

tiefazatie said...

zety: tq sis..aah..betol2..mmg nice n smart nie..untung ifa dapat..=)

FarhanahAdzlan said...

semadd arr blazer tu..nak pkai gak boleyh..hahaha..:)

zahidah dihaz said...

thank for this entry....
kalau sudi tolong like my comment di sini [http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150206042129271&set=a.98261204270.86959.92562929270&type=1&comments]cari nama zahidah nazawa, kemudian like photo me kat sini [http://www.facebook.com/media/set/?set=a.177961675591188.57272.146847825369240]

then bagi id fb kat comment my entry...

tiefazatie said...

farhanah: hihi..meh ah sini..keke

zahidah:welcome dear..=)..ifa sdh like yg sbc tue..tp yg hot fm tue jenuh cari xjmp..

Nana said...

wah cantiknye!

tiefazatie said...

nana: hee..tq sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...