Wednesday, June 1, 2011

novel2 pilihan dan juga komik dah sampai! | akulah cinderella dan seandainya kau ada..=)

salam peeps!hye2..hee..1st entry pasal ifa bebel2 on jun 2011!yeay!ada gak idea kan nak bebel2 nie..hihi..alhamdullilah..semalam..ada 2 parcel dari poslaju untuk ifa tau..hihi..nie ifa nak cerita pasal 1st parcel dulu ek kawan2..ifa belek2 je..jeng2..ifa dah tau dah sape yang bagi ifa nie..hihi..lagipun my mum dah senyum2 je bila ifa cakap "eh,novel mak nie dah sampai la..=)"..lagipun my mum yang amik dari en.posmen nie..haha..for sure la tau..lagipun ada state item buku..hihi

so sape yang bagi ifa hadiah nie kawan2??sis mia la..hihi..tq so much dear!korang ingat tak yang ifa ada menang voucher rm50 yang hanya boleh ditukar dalam bentuk buku tue..nie la die buku2 yang ifa mintak sis mia carikan untuk ifa..hihi..pastu ada balance lagi kan..so sis mia cukupkan la dengan tambah 2 komik untuk adik2 ifa..ifa request gitu..so kiranya my mum dapat..adik2 ifa pun dapat..sharing is caring maa..=)

lagipun..best je tengok muka2 yang tersayang excited ok..my mum dan juga adik2 ifa..adik2 ifa lagi la excited bebenor nak baca komik tue..nasib baik ada 2 biji..so xde la c ajie n fakhri tue berebut2..hihi..yang my mum lak..cool je..tapi senyum2..haha..siap suruh ifa tulis nama n hadiah hasil join giveaway kat blog..ifa malas..haha..ifa suruh my mum je tulis..tapi xtau die tulis apa..=p..sebab ifa xtengok pun..biar la mak baca dulu..pastu baru la ifa tengok..hihi..

cepat kan sampai..hihi..1hari je nie dah dapat tau..
nie bila poslaju betol2 mantap la..sebab xde masalah pun..=)
lagipun memang pantas la sis mia beli n pos pada ifa nie..
sebab baru minggu lepas pun sis mia announce nie..
tq so much sis!

so..ini la die novel dan komik2 yang ifa dapat..=)
novel akulah cinderella dan seandainya kau ada..
my mum yang pilih ok..ifa bukan tahu nak pilih apa..
so suruh my mum je la..hee..nie novel yang belum ada la nie..
komik upin ipin dan animax untuk adik2 ifa..
memang best la hadiah nie sis..thanx again!

p/s: ifa xbaca pun lagi..hihi..untuk my mum kan..so my mum la baca dulu..=)
owh yaa..ifa ngah tunggu HydraFresh Anti-Shine Icy Hydrating Gel lak..
tapi sample yang lagi 2 haritue pun xdapat lagi..T_T

12 comments:

nanakimie said...

wah bestnya!cam best je novel seandainya kau ada tu,hehe..

tiefazatie said...

nana: hihi..best kan2..dapat novel yang kte pilih sendiri..hee..owh xtau la dear..nt ifa dh baca ifa review ok?hee

NURUL AINI NORAZMAN said...

ok,.dah baca jgn lupa review,.=))

tiefazatie said...

aini: insyaallah..=)

Salmia said...

haha.. yr welkem~

lama betul tak layan novel since bz ngn keja nih. hope enjoy ye.. ^__^

tiefazatie said...

salmia: hee..=)..ok sis..baru siap balut nie..hihi..baca lum lg..=)

Anati Soki said...

omg novel!! anat super suka!! hehehehe
ifa.. pasni habis baca novel buat la review pasal novel tuh.. if best.. anat tingin gak nk beli novel tuh.. ehhehehe

tiefazatie said...

anat: hihi..cam my mum nie..hihi..ok..insyaallah..nt ifa dah abes baca ifa review ek..=)

mama_umar_maryam said...

berbaloi adiah blh tuka dgn novel,klu dh minat bc novel tukan..akak las bc novel kt skolah menegah sobs..

tiefazatie said...

zety: hihi..btol2..rm50 tue sis..hihi...my mum yg gle sgt novel nie ..novel nie pun my mum yang pilih..=)..lama tue sis dh xbaca novel..hee

kiwi said...

bestnya dapat novel! congratz ifa byk menang GA n contest. murah rezeki tu :))

tiefazatie said...

kiwi: mmg best dear..hihi..lagi2 blh bg my mum nie..hee..alhamdullilah..rezeki dear..xde la byk mana..tp blh la..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...