Sunday, June 5, 2011

BE c disneyland yang comel dah metered la plak..=(



salam peeps!hye2..huhu...kan ifa dah cakap..nanti konpem metered BE yang xmuncul2 tue..waa...xsempat nak dapat earning masyuk2 tau..baru je kelmarin IKEA metered kan2..xpe la..takat nie je rezeki ifa kan2..mana tahu nanti ada lagi best...hee...so kali nie..BE comel c disneyland plak yang metered..entah2 kang c mastercard pun nak metered dah kot..sebab lama dah earning xberubah pun..iklan pun xmuncul dah..sekarang harap kat M&M je la..moga tahan lama dan masyuk...

nie la die..BE Hong Kong Disneyland yang metered hari nie..xde la lama mana pun dapat..seminggu lebih je nie..haha..earning pun...alahai..boleh la..daripada xde langsung kan..syukur alhamdullilah..ifa sempat kumpul rm5.10 sahaja..hihi...maklum la..die muncul pun xlama..kejap2 je nie..xpe ifa..sikit2 lama2 jadi kaya..haha..motivasi nie ..untuk dapat yang lebih mantap..=)..kali nie xde lak terus dapat BE baru nie..haha..lain kali kot kan2..

uv trafik ifa..macam biasa la..ikut mood ifa..hihi..kalu ok..ok la..kalu k.o...k.o la..xpe2..rilek2..kalu takat nie je mampu kan..syukur alhamdullilah..sebab ada juga yang sudi datang jengah2 blog suka hati ifa nie..tq so much guys!agaknya..ifa kena join giveaway banyak2 nie..haha..baru la ramai datang..hee..maklum la..nak cte best2 ifa xpandai...haha..ifa cte ikut hati je..weee...=)

hopefully...satu hari nanti..ifa boleh la dapat BE yang mantap2..cam mamazharfan dan sis nana..biar sikit BE..tapi tahan lama dan earning masyuk gle!..cam ifa nie..alahai..kena kumpul sikit2..baru la jadi banyak...ntah bila la baru boleh cashout nie kan..xpe2..rilek ifa..sabo je la..nanti2 la baru cashout lagi..haha..

so akhir kata buat en.nuffnang..sila la suruh pengiklan yang best2 pilih blog ifa..1 BE yang mantap gle pun dah cukup!hihi..lama dah xdapat BE maxis n digi nie..celcom jangan harap la..xpernah dapat..even ifa nie pengguna celcom..haha..ok la kawan2..nie je kot ifa nak bebel..tunggu je la lagi 1 buffered earning metered nanti ada la entry camnie..xpun..BE baru ke..haha..berangan..padahal..xde pun iklan baru nie..=p

7 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

dpt jgak lah BE,. aini tak pernah dpt,.(T___T)huhuhu

alinac lover said...

yong nyer pon da BE

tiefazatie said...

aini: alolo..jgn la sedih..cian die..sbr ek..

yong: ME gak ek?huhu..xpe la..tgu rezeki lain kan..insyaallah..=)

pneumedic said...

kira ok la tu..b.e saya bru ni lagi cepat metered..xsmpi sehari pun..adela dapat RM 5 JUTA kupang...rm 50sen hehe..JADILA..;)

tiefazatie said...

pneumedic: ye ke..ifa pernah gak dpt gitu..haha..dpt 9sen je tau..lg sadis..haha..xpe..ok gak kan dr xde langsung..hee

zahidah dihaz said...

kira ok la tu ada lagi BE...saya lama dah tak ada BE...lagipun lama dah tak cek nuffnang ni....slow giler nak dapat earning...tambahan pula blog tu dah tak aktif sangat....


New Entry: Wardrobe clearance


Help to vote me for My Sabah Vacation Contest

tiefazatie said...

zahidah: ye ke..xpe la..slow2 kan..mana tahu nt dpt balik BE nie..hee..ifa syukur juga nie ada gak even ciput..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...