Wednesday, June 8, 2011

2nd entry: bila hadiah tidak kunjung tiba...pihak penganjur terlupa kot?

salam peeps!erm...ifa nak update lagi senarai hadiah2 yang xsampai lagi kat tangan ifa nie ek..hihi..haritue bulan mac ifa dah buat 1st entry kan pasal nie..so nie ifa buat lagi la..erm..memang la hadiah tue xde la mahal bebenor..tapi..kira ifa usaha gak kan nak dapat hadiah2 nie..bukan free je dapat..hee..

saje je ifa buat entry nie..haha...sebab memang ada yang langsung xde feedback nie..haha..malu je ifa nak tanya2 banyak kali..terlampau la plak kan..orang tak mau layan..tak nak terhegeh2 plak...so,ifa just nak share ngan korang..mana la tahu..ada plak penganjur2 nie perasan yang dorang x pos lagi hadiah ifa kan..haha..lepas ifa buat 1st entry tue..memang ada yang ifa dah dapat..but banyak yang xdapat dari yang dapat..



mac 2011

9. dunia ayu - nie ifa bertuah la dapat 1st place..hee..ayu nie pun nak bagi by hand..bila balik tganu..tapi sampai sekarang xterbagi2..maybe bz study kot kan..susah juga nak jumpa nie kalu xde rezeki kan..

8. mo_craft - yang ini ifa xbertuah pun..cuma owner baek hati nak bagi semua orang yang join free gift..so just anta details n tunggu je la..sebab owner pun cakap kena amik mas agak nak siap kan nie..but nie ifa baru cek..blog die dah remove!haha..pelik2..xpe la..lagipun..free gift nie pun atas budi bicara owner yang nak bagi kan..

februari 2011

7. gadis & wanita - nie ifa menang saguhati nie..dapat tiket wayang untuk 2 orang..nie rezeki my mum nie..sebab buat n3 pasal my mum..tapi..itu laa..kat sini cinema jauh..so dulu memang ada deal boleh je tukar cash..biar ifa je beli sendiri tiket wayang tue..tapi kena tunggu tukang sponsor bagi dulu la..but sampai skrg xdapat2 pun lagi..tanya pun xde reply nie..maybe kak rose sakit lagi kot..

januari 2011

6. allien - cik allien ada je tinggal message inform die agak bz..n just suruh ifa tunggu nie..so ifa tunggu je la kan2...hee

disember 2010

5. aten - cik aten nie pun..student kan..bz study..mula die cakap nak jumpa je..tp xterjumpa lagi sampai sekarang..haha..nanti2 kot..

oktober 2010

4. scaftblingbling - erm...mula2 masa ifa tinggal message ckp tq n inform dah email details..ada je reply ok nie..tapi..ntah la..sebab last entry die memang pasal announce sape yang menang nie...huhu..lepas tue takde dah update2...ifa tinggal message tanya kat cbox je..pun takde feedback..tak tahu la ada masalah kot...tak tahu la pemenang lain dah dapat ke tidak nie hadiah dorang..tapi tengok fb..update je nie..bila ifa nak add tak boleh nie..aik..pelik2..erm..no komen..

september 2010

3. dania's bundle - erm..yang nie..ifa lambat dapat tahu..sebab cuti raya lama kan..so agak lambat la ifa pergi mengaku nie..tapi ifa dah email n inform sis lynn nie..tapi ifa tak ingat dah ada feedback ke tidak..kalu email memang xde reply nie..pastu cam lama gak takde update nie blog tue..tapi ifa ada je tinggal komen nie..tapi baru2 nie ada dah update..dan entri pasal result tue dah tak wujud nie..huhu..takde rezeki kot..takpe la..tak pasti yang lain dapat ke tak hadiah..hee..

ogos 2010

2. sis sophie - ifa tak menang pun giveaway nie...tapi sis sophie ada inform nak bagi cenderahati pada semua orang yang join..tapi mungkin makan masa la..which mean lambat la..but maybe ifa rasa die terlupa sudah nie..bz nie bisnes kan..so its ok la..sebab tue die yang willing to gift kan..so its up to her la..hee..owh yang nie ifa tiada buat entri nie..hihi..just contact di fb ja nie..hihi..

1. sis oraida - ifa ada je jengah2 blog sis oraida...lama gak xde update nie..mungkin ada problem kot sape tahu..sebab masa ifa email details dulu..ada je sis oraida reply nie..mmg sis oraida minta masa nie..so ifa paham la..keje lagi..family lagi kan2...kebetulan ifa baru je buka lagi blog sis oraida semalam..alhamdullilah...ada nie entri bertarikh 12november2010..sis oraida ada explain nie..so ifa paham la..its ok..masing2 ada problem sendiri kan..so tunggu je la..




nie je la setakat nie ifa nak update..hihi..yang bulan mei punya xyah la dulu..baru je masuk bulan jun nie kan..sah2 la bulan jun nie baru dapat hadiah..hehe..sebenarnya..hadiah2 yang lama bebenor nie..pastu dah xde feedback nie..ifa malas dah nak mengharap..nak buat camne kan..ifa nie bukan la jenis selalu dok email ke..tinggal message ke tanya..malu la..haha..

ye la..cam terhegeh2 benor nak hadiah tue..even sebenarnya..sape xmo hadiah yang kte menang kan..lagipun..bukan selalu bertuah bila join CGL nie..so..paham2 la perasaan ini..haha..malas dah nak bebel2 panjang nie..sabo je la..=p

p/s: ifa otw gi melaka nie..ikut my dad outstation..weee..btw..hari nie besday c fakhri budak nakal!hepi besday bro!

14 comments:

alinac lover said...

byk gak x dpt ek~

aanie said...

tu la kan....diorang terlupa kot...akak pun ada gak hadiah yg x kunjung tiba dr thn lepas lagi...

Nana said...

adeh ifa akak ni
tak larat nak udapte dah yang oi..
penat nak follow up
lupa kah?masalahnye

MamaYatie said...

sadis juga kan ifa..kalo lambat atas bbrp sebab at least inform la kan

nEa FleriDa / nIL said...

HNY MMPU TERSENYUM NIL BC ENTRY NI.. ;) hehe, nil pun byk xsmpi2 hdiah.. xtahu la kn..

Mama Zharfan said...

me dh tak follow up--total ada dlm 10 hadiah kot yg me tak dpt2..malas dh me..mcm buang masa+nampak terhegeh2...

kiwi said...

banyaknye hadiah yg ifa tengah tunggu :)

Myra Jay said...

Banyak gak tu xdapat kan Iefa..
Yela dulu Iefa rajin join GA & selalunya bertuah..

Takpe sabar kan, mana tau akan dapat nanti :)

tiefazatie said...

yong: haha..itu la..

aanie: ntah ye kot..saje gatal wat n3 nie..hihi

nana: akak lg byk menang kan..ntah la kak..lupa diri kot..haha

mamayatie: mmg sagt2 sadis kak..tue la..xde integriti lgsg..hihi

tiefazatie said...

nea: hihihi..sama la kte..cume ifa gatal tgn nie..haha

mz: ifa pun xfolo up tanya pun..just wat n3 nie sbb xde idea..haha

kiwi: haha..mls dh tunggu kiwi...

myra: hee..itu la...mls dh ksk..dh berhenti berharap..hahaha

hana nabihah said...

saya pon dah 3 kali xpat hadiah..nyampah jek join..kalu tak jnji takper gak..buang karen..hilang keikhlasan disitu :p

tiefazatie said...

hana: kan2..haha..nak wat cmne..sabo je la..

hana nabihah said...

heeee..tahu takper..terus senyap jek...rase nak je buat entry malukan org macam ni..kakakaka jahat2 :D

tiefazatie said...

hana: haha..gle kejam..haha..ifa just buat cmnie je..haha..sbb bosan xde idea..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...