Thursday, June 9, 2011

eh2..ada plak cool blog kat kuantan parade!haha..

salam peeps!hye2...hee..adoi la..selama nie ifa dok jalan2 kat kuantan parade tue...xperasan pun ada stall cool blog kegilaan ramai tue!haha..haritue masa singgah b4 balik rumah..sebab my parent nak carikan baju raya untuk adik2 ifa..hee..baru ifa ternampak stall cool blog tue!haha...

baru tahu..die dekat2 ngan food court bawah tue..patut ah xpernah nampak..sebab ifa xpernah pun merayau sampai food court..hihi..kebetulan masa tue kami makan kat food court kuantan parade..so lalu la masa nak kuar..haha..adoi la..punya la ifa mencari..erm..bese la..kat kuala terengganu xde kan..=p

so ifa sempat ah snap..nak beli malas dah..ramai bebenor orang membeli nie..lagipun nak balik dah..so amik picture je la..lain kali la beli..haha...=)

nie la die..hihi..cumil kan!pinky!hihi..=)
tapi cam ifa xperasan mula2..ye la..banyak benor stall kecik2 tue..=p

p/s: ifa ada kat melaka nie..kalu xblogwalking tue la..memang sah dah..hee

4 comments:

Nadya O'Conner said...

wow..hebak..:)

nad dok pahang tapi tak pernah g kontan..:)

tiefazatie said...

nadya: hee..ye ke..alo..xpe..nt gi eh..

aisya said...

coolblog! suuke coolblog.. mlm nnti nk g carik la.. hehe

tiefazatie said...

aisya: hihi..kan2..wah untung ah ada dekat je ngan kamu..ifa sini xde nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...