Saturday, November 6, 2010

Eenie Meenie like u huh!

hye peeps!
erm...my dad is my hero okie!hihihi...
im still keep on try n error about this matter...
cant told u guys here..afraid that someone will know about it..
argh...dont like it okie!what is ur problem huh??
owh yaa..do u know about this and this peeps???
haha...odi open her blog to public....
i told yaa....haha
she will becoz she loves joining contest+giveaway too..haha
nevermind becoz u never being honest apologize to me huh!
may u have a happy life dude!
is it u like this eenie meenie???haha...
no worries...dont care about u anymore...=p
just love this song!
so enjoy it peeps!

p/s: so sorry..terpaksa buat comment moderation itu..=(

9 comments:

tiefazatie said...

nice song rite!haha..lala...owh im not dat cruel rite??reveal her blog link??lalalala..=p

Miza Yusof said...

eenie minnie more. eh3! toink toink. lalalal :D

Miza Yusof said...

cak pong cak pong. nak menari zapin guna laguni boleh. alalalal :D



p/s: erk, sory ifa. terkeluar tajuk tapi still ada kaitan kan. hihi :D

Miza Yusof said...

okay ifa ni last miza komen yaa. lepas ni nak menari zapin pulak. hekhek.

hye peeps! <--(trademark ifa) hye guys! hye uolls! (gelak comel-comel)


miza nak menari zapin ni. jom la join. lagu eenie minnie yang ifa pasang tu tau. jommmm :)

Mama Zharfan said...

me pun notice ifa...blog dia tu dh aktif balik...and dia memang tak mintak maaf kat ifa kan..
just dun bother about her anymore, cuma be careful in case dia buat lagi ie tiru2 karya ifa, so dh biasa buat kan...
happy blogging yer :)

qellissa said...

ermmm..not so cruel lah..hahaha..takpe dik biarlah dia..maybe she adore u kot...thats y she copycat ur words segala..coz adik kan selalu menang contest and GA segala tu..think on a bright side k dear..mungkin adik ni cam mentor dia gitu..hahaha

tiefazatie said...

miza: haha.miza oi.pe motif anda ini?haha

mz: okie sis.i will!hihi..tq sis..=)

qelissa:baek la sis..tq yaa..=)

ardinihumaira said...

nak wat cmanaifa...
manusia ni macam2... entry dni pun ramai yang copy dan tak buat backlink.. kecil hati dni rasanya lagi kecil hati ifa lagi kut sebab ifa nyer diorang copy entry penyertaan. kalau dia yang menang, memang tak adil langsung. sies...

tiefazatie said...

dni: itu la dni..mg kcik tul hati yg mmg dah kcik nie..haha..sabar je la kan2..isk2 dni lagi la fames..mg rg suke tue kan2..sbr ek dni..biar la die ifa reveal nie..haha..die kn berani copy..berani tanggung la..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...