Friday, June 10, 2011

bila mastercard megasale dah habis!tunggu sale lain lak..=)

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!hye2..ifa dah balik umah nie..huhu..xsempat pun nak jalan2..sebab keje my dad dah setel awal..waa...so balik dah la nie..huhu..nie baru je cek akaun nuffnang...metered dah c mastercard yang macho nie..kan ifa dah cakap..lama dah die xkuar nie..memang nak metered la tue..baru je haritue c disneyland metered kan2..so sekarang memang bergantung pada 1 tue je la..c M&M nie..moga masyuk la earning die..=)

so nie la die c mastercard yang metered hari nie..xlama pun dapat nie..keluar joget2 pun kejap je nie..so earning pun ciput je..dapat la ifa kumpul rm5.59 je..syukur alhamdullilah..ada juga dari tiada kan2..hee..moga ifa dapat buffered earning yang best2 la lepas nie..biasa asyik dapat yang suam2 kuku je nie..haha..yang asal ada je..tp earning xgempak mana pun..haha..

uv trafik blog ifa semegah pun..haha..ikut la..kalu ok..ok la..kalu tidak..tidak la..hee..papepun..thanx a lot pada yang sudi datang lagi jenguk2 blog ifa nie tau..saje je letak graf nie..nak wat notes pasal blog ifa yang xseberapa nie..ifa xkaco orang pun..lagipun..hak ifa nak cerita pasal apa pun..janji xkaco orang kan2..hee..for me..xsalah kalu kte nak catat progress blog kte nie..even xde la..semantap orang lain..but im very proud with my own blog..so nie cara ifa hargai blog ifa sendiri ok?

last but not least..entah bila la pengiklan yang best2 nak pilih blog ifa nie..haha..maklum..blog ikan bilis..sape nak kan2..hehe..cepat je metered lagi 1 buffered earning nie kan...padahal baru je haritue metered 1 nie..so..hopefully nanti dapat la buffered earning baru lak..hee..=)

8 comments:

tiefazatie said...

syukur dgn apa yg dapat..=)
moga terus murah rezeki ifa..

SyUhAdA said...

xpe..
nnti dpt lg yg bru..
syu pon bru je metered smlm..

Haru Biru said...

tahniah2.... nak berjaya kena usaha gigih.. ngeee...

tiefazatie said...

syu: aah..mudah2an kan..=)

harubiru: hehe..tq2..aah..nie blum cukup gigih lg kan2..

NURUL AINI NORAZMAN said...

sernoknye aini xpernah dpt,.terasa mcm anak tiri taw,.sob3,.

murah rezeki akak,.=))

tiefazatie said...

aini: xpe dear..pelan2..nt aini lak dpt ok..=)

alhamdullilah dear..ada la juga sikit2..

Puanbee2 said...

tak pe ifa tulis je akk tiap2 bulan cerita traffic blog sendiri .. buat kenagan kan

tiefazatie said...

puanbee: akak..terharu..huhu..tq2..itu la..nak buat kenangan..tp ada org xberapa suka nie...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...