Sunday, November 7, 2010

My First Blog Giveaway


hye peeps!lala..
ifa nak join my first blog giveaway by sis hidayah nie..
yang menarik tue sis hidayah nak tau nie pengalaman pahit manis masa mendapatkan follower mula2 buka blog tiefazatie nie tau!meh ifa nak cerita nie kawan2..meh baca meh..lala..=)


hihi..erm..masa mula dulu..ifa tak kisah pun sis pasal follower nie..haha..sebab ifa just buka untuk ifa meluahkan perasan nie..hihi..pastu ifa baru je bergiat menjoinkan diri dalam giveaway dan juga kontest yang blogger2 lain buat kan..so baru la ifa letak cbox tue..hihi..n then mula2 ifa ikut gak cam orang wat tue.."hye best la blog awak..ifa folo ye..kalu sudi folo la ifa gak.."..haha..padahal malu nie..wat muka tak malu gak..tapi memang ifa suka pun blog itu..bukan main hentam tau2..

lama-lama pandai fikirkan..so ifa just blogwalking cam biasa..sebab ifa tak nak paksa orang folo blog ifa kan..ifa folo je mana ifa suka nie..tak bagitau pun folo nie..sebab kalu dorg nak folo ifa balik..terpulang la..itu la yang ifa buat sampai sekarang nie..hihi..tapi ifa jenis baek hati nie..kalu ada orang bagitau ifa die folo ifa dah ifa akan folo die juga..but ifa cek dulu la..sebab ramai gle yang menipu nie!adeh..sakit hati tau..ifa pilih gak blog mana ifa nak folo balik tue..bukan suka2 hati ja nie..hihi

so akhirnya setakat nie ramai gak follower ifa!haha..tak tau nape nie..maybe sebab ifa gle join giveaway or kontest kot..so senang la dorg nak tau latest news kan2..ok je..tak kisah..terpulang la nak folo ifa ke tak..ifa tak paksa..hihi..but please jangan folo ifa sebab nak stalker ifa n copycat entri2 kontest ifa tau..dan juga idea2 ifa wat n3 di blog ifa nie..sebab nie blog personal life ifa sis..so macam2 ada ifa cerita kat sini..huhu..adeh..serius sis..ifa dah kena nie..ada c copycat nie..sabar je la..

okie tue je la pengalaman ifa sis..hihi..bagi ifa follower yang ramai xpenting..sebab bukan semua pun datang blog kita hari2!haha..kalu datang hari2 sis..mau tinggi gle nie uv trafik blog ifa hari2..haha..tapi tak pun nie..so..bukan penting pun..cuma mungkin orang ramai teruja la tengok follower yang ramai2 kat satu2 blog itu..hihi..moga ifa antara yang bertuah yaa sis..nice to know u sis..=)

credit to google for the picture!

8 comments:

tiefazatie said...

wish me luck!

alieff said...

best of luck! :)

nurezzat said...

gudluck k.ifa !

ardinihumaira said...

Goodluck dear!:)

Mama Zharfan said...

good luck ifa!

tiefazatie said...

alieff: tq wak!

ezzat: tq dik..hihi

dni: tq2..=)

mz: tq sis..xmo join ke??hihi

Hidayah said...

hi tq for joining ye...best of luck to you :-)

tiefazatie said...

hidayah: tq sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...