Sunday, July 3, 2011

officially zero buffered earning at my blog right now..

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg

salam peeps!hye2..erm..lama gle kan ifa xde cte2 pasal buffered earning ka..metered earning ka..sebab memang xde pun buffered earning baru nie..now nak bagitau satu2 nya buffered earning ifa dah metered nie..erm..memang dah 3 4 hari nie earning langsung tak bertambah..die pun dah tak joget2 lagi kan blog nie..c coklat M&M dah metered nie..so sekarang memang xde BE dah la..ntah bila la ada buffered earning baru lagi nie..xtau la..hmm..

nie la die c coklat M&M yang metered hari nie..sedih lak rasa..ye la..xde langsung dah BE nie weh..huhu..dapat la ifa kumpul rm33.08 nie..nie la hasil yang paling tinggi ifa dapat kot dalam banyak2 metered earning yang ada nie..haha..adui la..kesian kan..sob2..ntah bila la boleh dapat BE nie ifa xtau..kalu ada..ada la nanti kan..sabo je la..huu..tengok la..punya lama simpan..haha..kan bagus die awal sikit metered..boleh ifa tekan je cashout hujung bulan 6 haritue..biar pun earning xsampai pun rm100 nie..owh sadis...jangan gelak..cian ifa tau..huhu..

nie lak uv trafik blog ifa yang turun naik cam biasa la..ikut suka hati je la..lagipun blog ifa nie blog kecik je..takde orang kenal pun..haha..bersyukur dah ada uv trafik camnie tau...pastu dapat gak earning sikit..biar pun xbanyak cam orang lain..ifa sangat2 bersyukur..terima kasih ye kawan2..kalu sudi..jenguk2 la selalu blog kecik ifa nie..=)

ok la..nie je kot..malas dah nak cte lebih2..bukan ada BE baru pun..sedih...ntah bila la nak dapat nie pun xtahu..maklum la..blog kecik..tak dikenali pun..so kalu ada nanti..ada la kan2..papepun..tq nuffnang...tq M&M...hee..dapat la juga ifa merasa sikit earning kan..ok la tue..kalu sudi..bagi la lagi..haha..=)..maklum la..tahun nie..ifa pernah dapat buffered earning 10 kali je tau..pe lagi..meh bagi banyak2 lagi kat blog tiefazatie..ngeh2~!

20 comments:

chuu muqhlis said...

sama la., chuu pon dah zero haihh~

icee-yah said...

femes ape blog ni..bnyknye dpt rm33+.bgus2.tAKPE..NNT ADE LH TU.

TYNTHA LANA said...

Huu..org punya 25 sen je,hahaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Byk tu..
sis lg lah dh brp minggu dh xde BE..huhu.. ;)

Mama Zharfan said...

me pun tak de BE :( dh cash out 30 jun ari tu, so memang now earning zero--cian sungguh :(

alinac lover said...

samala mcm yong hehhe

tiefazatie said...

chuu: kena la tunggu yg baru kan..cam ifa nie...susah nak dapat nie kot..haha

icee: haha..xde maknanya icee..haha..aah..syukur2..duit gak tue..hee..insyaallah..

lana: ye ke?xpe2..kumpul lagi..hee

lily: hee..bese2 je sis..owh..xpe2..nt ada tue kan sis..hee

mz: xpe sis..blog sis mantap dah..nt ada tue BE baru..=)

yong: kte serupa..hihi

Myra Jay said...

Takpe Iefa, nanti pelan2 ada la rezeki buat Iefa ye..

tiefazatie said...

myra: iya sis..kena cool kan..hee..

SyUhAdA said...

syu nsib baik ad 2 BE lg..
hope x metered dlm msa trdekat la..
jgn sedey2 ye ifa..
nti dapat la tu..

tiefazatie said...

syu: wah..best la syu..tahniah..iya..sabo je la..malas dah pk..haha

Mama Zharfan said...

ifa, hadiah biqque tu, me dh lupa plak pos biasa ker pos apa--kalau tak silap me, poslaju..
cuba tanya nana, sbb dia pun dh lama dpt, tanya dia hadiah tu via pos biasa ker tak..

tiefazatie said...

mz: ye sis..ok..laa..ye ke..ifa je xdpt2..haha..ok..tq sis..=)

alif haris said...

takpe .. nnt ade la rezeki tu :)

caliph shuriken said...

sama ar jgak.. sy dh lama ME..
tapi prestasi UV & earning ifa much better compare dgn sy ^^

latest en3: tanya sama pokok

tiefazatie said...

alif: aah..hee..=)

caliph: hee..xpe la kan..kte tgu lain lak..hihi..yea2 je caliph nie..haha..malu je ifa nie tau..

Puanbee2 said...

haha akk pun tk de BE dah hhihihi

tiefazatie said...

puanbee2: sama la kte..hihi..=)

zuraa said...

rm 33 banyak la tue :) saye punye pown dah tak ada wuwuwuwu

tiefazatie said...

zura: haha..ifa dh xde BE nie..hihihi..smp skrg xdpt2 nie..adeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...