Tuesday, July 12, 2011

beli 1bungkus milo 3in1 dapat percuma 3 tin air milo!

salam peeps!hye2..morning!hihi..punya la ifa pelik nape alih2 banyak gle air milo tin kat rumah nie..siap ada original,hi-cal dan juga mocha!Hihi..kali nie ifa test yang mocha lak..not bad la..ok je..tapi macam biasa la...pekat nie..so best lagi minum tambah dengan ais!hihi..

kira ok pe dapat free nie..nak beli sendiri rasa mahal weh..so rezeki la nie..syukur alhamdullilah..hihi...korang suka yang tin ke bancuh je 3in1 tue?

breakfast kunun nie..haha..=p


btw..korang nak usha tak vios purple baru yang gojes tue??
pastu ada lak hp samsung yang comel lote weh sekarang!
pastu kan..hotlink ada offer baru beb!

boleh tolong komen gak entry ifa yang nie x?
tq so much kawan2..=)

10 comments:

Fina Sophie said...

sy suuuuuuuuuuuuka minum milo! sdp sgt. and i prefer tin actly tp buat sndiri pun best juga. buat pekat2 kan ;)

Fathiah Hamim said...

sedapnya miloo

Far8 budak baik said...

pehhh heaven gile rumah kau..
rumah aku ni air mask je dlm peti..
hahahaha
mestilah nk yg dlm tin tu...
lagi sedap dari 3 in 1 tu..
haha

Norhafiza said...

nak milo satu!..bestnyeeee dapat pree kan hihi..

Aku Ibu Muda said...

suka milo 3 in 1!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

suka minum milo tin ni..
bukan sis jer..Qis pun suke..sedapkan..
pa lg bila minum tambah ais.. ^_^

Myra Jay said...

Dapat free ke Iefa???
Nk kena rembat kat supermaket gakler :)

Akak xberapa suko Milo 3in1, manis sangat, suka bancuh sendiri..
Tp kalau nk buat Milo Ais, memang akan guna 3in1 punya :)

mama_umar_maryam said...

aritukan beli 1 kotak cornflake, free 1 l milo kotak sejuk, sedappp

tiefazatie said...

fina: hihi..kan2...nice..pastu letak ice...hihi

fathiah: mmg...hehe

far8: haha..byk la ko..ngada2 je nie..haha..owh..tp mahal la..xmampu ai..haha

kakNo: hihi..mmg best dpt free...

tiefazatie said...

AIM: hehe..best gak kan..

lily: hihi..wah..ye ke..comel la qis..owh mmg heaven abes..=)

myra: aah sis..hehe..ce cari..owh..camtu eh..hihi..kat umah nie mmg 3 in 1 je..haha

zety: wah..ye ke sis?best2..nak gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...