Saturday, July 30, 2011

burger daging double pasar malam yang mengiurkan..=D

salam peeps!hye2..hee..
tiap2 hari khamis kat sini ada pasar malam parit nie..
kami panggil pasar malam parit sebab location die sebelah parit nie..hihi
ntah..xtau nape..cam orang2 pun panggil gitu kot..
papepun..ifa nak cte pasal burger daging double yang marvellous nie..
harga konpem2 la murah dari doublecheeeseburger McD tue kan...
janji puas hati bha..sedap juga nie..semua cukup!
sos die jangan cakap la..meleleh weh..ada macam2 rasa lagi nie..
sayur lagi melimpah2...hehe..
xdapat nak cte..sedap sangat nie..haha..=D

nie la die burger itu..=)

dan lagi...

dan ini...hihi..dah2 la tue..
kang nangis lak korang nie..hehe..
lagipun..xsabar dah ifa nak makan nie!haha..
nie semua picture b4 makan ok..=)

sedap weh!xtipu!walaupun xde la cantik mana..
tapi memang mengiurkan nie..=D
lama dah xmakan..haritue baru beli nie..hehe..

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jeans memang selesa dipakai kan?jum like photo tiefazatie nie..=)

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..=)

boleh tolong komen gak entry ifa yang nie x?
tq so much kawan2..=)

22 comments:

::NureeN:: said...

tgk nmpk sedap nih.. dh lama x mkn burger psr mlm sbb slalu beli x sedap so dh mls beli

perondajaketbiru74 said...

adeh kenapa bersepah tu burger?

Fathiah Hamim said...

ifa, nanti bulan posa jangan buat dah post neh tau. kesian saya terliur. haha

tiefazatie said...

nureen: mmg sedap sis!hihi..owh ye ke..nie sedap je..murah gak..hee..

peronda: mmg begini bha bro..haha..

fathiah: er..alo..ifa suka post pe ifa berbuka nie tau..hee..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mmg blh buat terliur ni..
klu tgk bulan puasa ni ..kompom X menahan..hehe.. :D

tiefazatie said...

lily: hee..sabo2..hihi...

alif haris said...

hohoho .. isi nya melimpah2 ke ladang gandum haha :D

tiefazatie said...

alif: haha..mmg!best2..

ibnuismail said...

wah...mmg meleleh air liur nie.huhu

abbey~ said...

sedapnye... da la pose nih ~ hehehe
slurrrppp~~

Lea IsNaw! said...

tgk bege
teringin nak makan bege mekdi lak

lama dh x makan..
diet3
hihi

syafiqakarim said...

da lama tak makan burger ;(

ibnuismail said...

terliur saya....huhu

darkrose~ said...

lanje la ros~:)

tiefazatie said...

ibnuismail: hee..sabo2..

abbey: aah..mmg sedap..tue tunjuk awal2..hihi

lea: alo...ifa pun dh lama xmkn burger mcd nie..haha

syafiqa: alo..g la mkn nt eh..

rose: hihi...duit xde..=p

Affan Ruslan said...

pergh memang tgh lapar ni.
burger pasar malam mesti best, leh buat special tambah 2 3 keping daging, sedap pun sedap

tiefazatie said...

affan: sabo bro..hihi..aah..btol2..nie double je..hihi..sedap2..semua pun lebih2 je die letak nie..harga kire murah lg la..=)

Botak said...

nampak cam mengerikan je burger tu., huisshhhh...

Shah URL said...

walalalawei dah la lapar + x makan lg ni

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

burger oh burger

adehh lama ta makan bege

tibe2 lapo

:)

Dududu said...

seb bek blom pose :P

tiefazatie said...

botak: adaka...haha

shah: sabo2...hee

ini belog saya: hihi..pe lagi..spt la mkn b4 pose nie..=)

dududu: hee..kalu dah pose?menahan je la..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...