Monday, July 11, 2011

kuching,sarawak longhouse | fridgemagnet yang comel..=)

salam peeps!morning!..hye2..sihat hari nie kawan2??moga semua sihat2 belaka yaa..ifa nak cte nie..hee..semalam sis zahidah datang bagitau nie die nak bagi small gift kat ifa!tq so much sis..=)..suka2..hee..small gift ini diberi kerana sis zahidah berjaya menjadi antara pemenang contest my sabah vacation!tahniah sis!

nak tahu x pe small gift tue?sis zahidah nak bagi seketul FM kuching,sarawak longhouse yang comel!yeay!suka2..boleh ifa tambah lagi koleksi FM ifa yang ciput itu..hihi..nice la sis..thanx yaa..comel betol small gift nie..wee..owh ya..bukan ifa sorang ja dapat tau..ada lagi 4 orang bertuah pun dapat bha..tahniah yaa!shera pun dapat nie..selalu kan awak dapat FM nie..jeles..haha..boleh ka?

alhamdullilah..ada rezeki ifa dapat FM sarawak nie..hee
wee..sangat suka!Hihi..
bertambah la koleksi FM ifa yang ciput itu..=p
tq so much sis!
ifa dah email my details tau..=)


btw..korang nak usha tak vios purple baru yang gojes tue??
pastu ada lak hp samsung yang comel lote weh sekarang!
pastu kan..hotlink ada offer baru beb!

boleh tolong komen gak entry ifa yang nie x?
tq so much kawan2..=)

p/s: my 12th winning in july..ngeh2~

6 comments:

Myra Jay said...

Bestnyerrr..
Tahniah ye Iefa :)

fieda said...

bestnya ifa dpt fm...

aDieyZa said...

bestnyer dpt FM..

tiefazatie said...

myra: hee..best kan sis..tq sis..=)

fieda: hee..sgt best sis..=)

adieyza: aah sis..suka2..hihi..=)

zahidahwahid said...

thank for this entry....


Mohammad Hilman Yong Abdullah, sorry i can't forget about you

tiefazatie said...

zahidah: most welcome..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...