Wednesday, July 27, 2011

ayah pergi penang...ifa dapat fridgemagnet..=)

salam peeps!hye2..hee..=)
disebabkan ifa baru je memulakan hobi mengumpul FM nie..
so bila ayah pergi penang baru2 nie sebab ada sukan..
harus la ifa memesan ayah beli FM nie..haha..
mula2 kan..ayah malas layan ok..sob2..die cakap bz..xde masa..
sedih je..ifa cakap seketul pun jadi la..
last2..ayah lak yang excited nie weh..adui la..
mula2 ayah dah beli seketul..alih2 je b4 ayah balik..ayah call lagi..
bagitau yang ayah nak beli lagi 2 ketul..hihi..
best2..haha..ada banyak la FM penang ifa nie..lala..
tq ayah..hee..over lak ayah ifa nie..haha
ifa sayang nak tampal semua..takut jatuh pecah..naya je tau..
pastu adik ifa cakap..habis tue xkan nak simpan?
nama pun FM untuk tampal kat peti ais..senget punya adik..
last2 ifa tampal je semua kat peti ais lama nie..haha
sebab dah xguna peti ais tue..hee..so selamat la FM2 ifa kan2..

naa..cantik kan2..hihi..ifa suh ayah ifa pilih yang comel2..=)
ayah pilih yang ada mercu tanda penang nie..pandai la ayah..hee..
dah dapat nie baru ifa terfikir..FM malaysia xde lagi..
pastu ayah cakap..ada je FM malaysia nie..
tapi ayah xbeli sebab ifa xpesan..adeh..ayah nie kan..memang tau!
lain kali la..hihi...lala..suka2..bertambah lagi FM ifa..=)
psst..banyak je ayah borong jeruk pak ali nie..
tapi ifa malas amik gambar..haha..=p

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jeans memang selesa dipakai kan?jum like photo tiefazatie nie..=)

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..=)

boleh tolong komen gak entry ifa yang nie x?
tq so much kawan2..=)

10 comments:

SyUhAdA said...

jd pngumpul FM dah ea ifa..

Miss Nadya said...

semua cantik..:)

new entry :: WW# ke-9

LiLy @ MumMyQiStInA said...

bestnye..sporting gak ayah nk belikan..cantik2.. ;)

amiey lee said...

wahhhhh bestnye dpt fm... cntik plak tuh

Fathiah Hamim said...

ehh fa ada yang ujung belah kanan! hehe

dilazfamily said...

best yer,nak satu FM boleh...kite tukar nak akak bagi FM Melaka.hehehehe

Mama Zharfan said...

siyes sgt comel FM tu hehe pandai ayah ifa pilih :)

tiefazatie said...

syu: aah..hee..

missnadya: tq...=)

lily: hihi..kan2..ayah ifa mmg best..haha

amieylee: hee..tue pun nasib ayah nak belikan..

fathiah: ye ke!haha..cantik kan!

dilazfamily: hihi..alo..xtau la kak..sbb nie ayah yg belikan..klu ifa beli sendiri xpe la..kang ayah xmo belikan lagi nie..hee

mz: hee..tq sis..haha..ifa dah suh ayah pilih yg comel2 je..haha

Myra Jay said...

La nape tak kabarkan nak FM Penang, leh cheq borong kat sini then pos kat Iefa ;)

tiefazatie said...

myra: haha..xde la..b4 this ifa baru je dapat FM penang dr sis nureen..ttbe pastu ayah kena gi penang..alang2 kan..suh ayah beli..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...