Monday, July 11, 2011

comel ka kota A'Famosa di Melaka itu??

salam peeps!hye2..hee...motif ifa cakap comel ka kota A'Famosa di Melaka itu??haha..saje je wat tajuk tak leh blah kan2..hihihi..sebenarnya nak bagitau..keychain kristal untuk ifa tue dah sampai semalam..=)..tq so much sis amieylee...siap dapat tq card yang smart weh..terkejut gak mula2..haha..ingat pe la..rupanya2..tq card..nice sis..thanx=)

owh ya..semalam ifa sendiri yang amik surat nie daripada pakcik posmen biasa nie..nak tahu pe die tanya tak?kelakar lak rasa..haha..

pakcik posmen: dik..awak nie hari2 ke dapat surat nie?saya rasa minggu nie je dah 2 3 kali kot ada surat untuk awak..nape?

ifa: xde la..kadang2 je..err..sebab rajin join kontest kat website je pun..

pakcik posmen: owwww...patut la..

ifa: terima kasih ye..=)

haha..apaka?adaka pakcik posmen itu cam dah nama ifa?haha..adui la..kat area umah ifa nie..seminggu ada 3@4 orang pakcik posmen yang lain2 hantar surat ikut hari2 dorang la..so maybe ngan pakcik posmen yang nie minggu nie dah 2 3 kali la kot die yang hantar nie..tue die tanya..haha..ifa pun malas nak cakap join giveaway kat blog..kang xpaham lak..banyak lagi soalan..senang je jawab join kontest kat website..haha..apaka..ifa2..xbaek ko nie..tipu pakcik posmen..hihi..bukan tipu..bagi jawapan yang paling senang paham je..=p

ala..bukan selalu menang pun..hadiah pun bukan yang gempak gle nie kan..haha..lagipun kebetulan je hadiah2 nie sampai berderet minggu nie..rezeki la tue xyah tunggu lama kan2..hee...syukur...tapi harap2 pakcik posmen nie amanah la ye..jangan ada niat xelok lak..ifa dah jujur jawab nie..haha..tapi ada nie hadiah ifa xsampai2 nie..hilang dah kot..sob2..sedih..sabo je la..

jum usha jum!hihi..

naa..comel kan..nampak x kota A'Famosa yang comel itu..hihi
pastu tq card yang smart tue..=)
thanx sis amieylee..

bila zoom dekat2 keychain tue..jadi gini la plak..hehe..
paham2 le..kamera hp je..=p
dah jadi pengumpul keychain juga ifa nie tau..hihi

btw..korang nak usha tak vios purple baru yang gojes tue??
pastu ada lak hp samsung yang comel lote weh sekarang!
pastu kan..hotlink ada offer baru beb!

boleh tolong komen gak entry ifa yang nie x?
tq so much kawan2..=)

13 comments:

SoLy SoLicious said...

waah....bestnye ~ jeles2

Fathiah Hamim said...

hahaha dulu masa fa selalu online shopping, memang courier tuh rasa dah selalu benor datang rumah neh. :D

Mama Zharfan said...

me dh click all the 3 grapevine :) me kat ofis ni so guna pc ofis--konpem UV yg lain dari lappy kat umah

click mine too :)

JOM CLICK kalau sudi!

CLICK YG NI GAK!

dilazfamily said...

memang comel.datanglah melaka. best kan ifa dapat banyak hadiah. sis jarang dapat..tahniah ifa

amiey lee said...

wahhh ada entry tq iefa..harap suka ngan keychain tu ye

MamaYatie said...

ala...nape time2 ni tak nak kuar plak vios tur...heee

Far8 budak baik said...

sumpah jeles kot..
nak jugak bolehh..
hahahaha =)

tiefazatie said...

soly: haha..xmo2..hihi..

fathiah: hee..ye ke..

mz: hee..tq sis..ifa dh click gak..=)

dilazfamily:hee..mmg kg ifa pun..sis duk melaka ke?tp sllu balik kg je..xg jln pun..haha..isk..xde la byk sgt sis..tp mmg best..hee..tq sis..=)

amiey: hee..welcome sis..suka2..=)

mamayatie: hee..ye ke..merajuk kot..haha

far8: ceh..ngada2..haha..

ADEEYA said...

Ifa ifa :D Nak keychain tu bleh ? hihihi ;)

Myra Jay said...

Wahhhh!! glemer ar Iefa ngan pakcik posmen.. :)

Lgpun Iefa slalu ada luck ngan CGL :)

tiefazatie said...

adeeya: haha..adik ifa dh amik la dear..=)

myra: haha..xde maknanya sis..wat malu ja..hihi..

isk..xde la..bese2 jak..=)

alif haris said...

eh cmne kota A famosa boleh masuk dlm keychain tu ?? haha ^^

tiefazatie said...

alif: magic nie!hahhaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...